Efectul culorilor asupra bebelușului tău – partea II: galbenul

Fiecare culoare are un efect anume asupra bebelusului tau. Specialistii ne informeaza ca cei mici incep sa aiba primele preferinte pentru culori incepand cu varsta de patru luni. Iar din acea clipa, incep sa asocieze culorile cu un anumit moment din viata lor.

 

Pentru bebelusii care nu sunt foarte activi si jucausi, psihologii recomanda culoarea galben. Fiind o culoare vesela, aceasta va aduce prospetime si ii va inveseli pe cei mici. Se spune ca din punct de vedere medical, galbenul activeaza memoria si metabolismul.

 

Daca cel mic nu are un apetit ridicat sau are adesea probleme cu stomacul, incercati sa il inconjurati de cat mai mult galben. Aceasta culoare ii va ajuta stomacul in procesul de digestie si ii va stimula apetitul.

 

Daca vreti sa incercati terapia cromatica, sau pur si simplu aveti o slabiciune pentru aceasta culoare, ii puteti achizitiona o pernuta galbena, o hainuta sau o jucarioara textila. Pe toate le gasiti pe Breslo  sub diferite forme si modele. Nu uita ca cel mic trebuie sa se simta cat mai linistit in camera lui, iar galbenul ii va oferi tot confortul psihic de care are nevoie.

 

 

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie