Efectul culorilor asupra bebelușului tău – partea I: verdele

Știai de efectele pe care culorile le au asupra bebelușului tău? Acestea îl ajută să își dezvolte comportamentul și simțul de observație, în special în primii ani din viață. Tocmai de aceea, specialiștii îi încurajează pe părinți să le decoreze camera cât mai colorat posibil.

 

Parintii trebuie sa stie ca verdele este poate cea mai importanta culoare, ce nu ar trebui sa lipseasca din camera celui mic. Aceasta culoare calmeaza bebelusul agitat si il ajuta sa se relaxeze atunci cand il doare burtica sau ii ies dintisorii.

 

Aceasta culoare este recomandata in special celor neastamparati, care au mult prea multa energie sau devin agitati pe perioade nedeterminate de timp.

 

Fie ca vorbim de pernute verzi, de caruselele de deasupra patului sau de jucarioarele textile, efectul acestora se va observa imediat, iar bebelusul se va linisti mult mai repede. Pe toate le gasesti si pe Breslo , unde poti comanda si produse personalizate, in functie de preferintele celui mic. Nu uita ca vanzatorii de aici  sunt deschisi la orice propunere.

 

Uite ce poți folosi în camera copilului tău – vezi galeria foto aici:


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie