Ei nu vor copii – iată de ce!

Nu toată lumea se emoționează la vederea unui omuleț în miniatură și nu oricine se simte pregătit pentru rolul de părinte. Iată ce vedete au declarat că nu doresc copii, iar viața nu i-a contrazis încă pe principiul 'niciodată să nu spui niciodată'…

 

Cameron Diaz

'Să ai copii îți schimbă radical viața, iar eu îmi iubesc viața. Copiii nu sunt singurul lucru care îți aduc fericire și senzația de împlinire și este mult mai simplu să dăruiești viață decât să dăruiești iubire, așa că nu știu. O asemenea schimbare ar trebui bine gândită, altfel s-ar dovedi o mare greșeală' – a declarat vedeta care, din acest punct de vedere, s-a potrivit cu fostul iubit, Justin Timberlake, nici el gata încă pentru venirea unui bebeluș, în ciuda dorințelor actualei iubite (și soții), Jessica Biel.

Anul acesta însă Cameron a avut ocazia să vadă cum ar arăta cu burtică – ea a fost 'însărcinată' pe platourile de filmare pentru The other woman.

 

Eva Mendes

După ce a ieșit dintr-o relație de 8 ani cu regizorul George Gargurevich, Eva Mendez a fost din 2010 încoace în mai multe relații – dintre care cea mai recentă cu actorul Ryan Gosling. Și deși ziarele spun că i-ar fi dat acestuia un ultimatum, căci ea vrea copii acum, iar Ryan nu, în 2009 actrița declara că instituția căsătoriei e perimată și că nu se vede în rolul de mamă. 'Nu vreau copii – îmi plac, sunt drăgălași, dar mie îmi place să dorm mult și mă îngrijorez din orice', declara Eva revistei 'Star'.

 

Renee Zellwegger 

De la nominalizarea la Oscar pentru rolul din Chicago, Renne Zellweger a avut o viață cam zbuciumată – câteva filme și câteva relații în viața personală, dar nimic memorabil. Deși actrița a fost căsătorită și a mai fost de câteva ori aproape de altar (o dată cu Jim Carrey), viața de familie nu pare să nu fie pentru ea. Iar copiii? 'Nu mi-am dorit niciodată să devin mamă' – i-a declarat ea lui David Letterman în emisiunea The Late Show.

foto: Hepta

[imagebrowser id=74]

 

George Clooney

Nu vă luați după tabloidele care insistă să scrie că George vrea căsătorie și copii. E foarte puțin probabil să se întâmple, după propriile lui declarații.

Ultima iubită care a încercat să-l transforme în tată, Stacy Keibler, a eșuat. Actorul, care are acum 50 de ani, a declarat în numeroase rânduri că-i lipsește gena de părinte. 'Dacă vreau să fiu înconjurat de copii și să simt ce înseamnă o familie, pot oricând să-i rog pe Brad și Angelina să stea cu mine, ca să-mi amintesc ce fericit sunt fără o familie – a declarat el. 'Și un singur copil alergând prin vila mea mă enervează, așa că eu sigur nu voi candida la titlul de tatăl anului' – a adaugat George, care a mărturisit cu altă ocazie că a realizat că nu are material de tată cu ani în urmă. 'Le-am proiectat unor copii 'To kill a Mockingbird', care mie îmi place foarte tare, iar când ei au început să comenteze că e alb-negru și va fi plictisitor, m-am trezit înjurându-i. Am realizat atunci că nu trebuie să devin tată vreodată' – a mărturisit cu sinceritate George.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii