Electrocasnice aniversare de la Zelmer

Zelmer aniverseaza anul acesta 60 de ani de existenta, ocazie cu care a lansat o gama de electrocasnice cu design special, aniversar. Aceste produse pot fi gasite la magazinul Flanco din Unirea, Bucuresti.

Electrocasnicele din gama de varf a noii linii aniversare se remarca in primul rand prin designul deosebit ce se adreseaza utilizatorilor de toate varstele, dar si prin calitatile superioare ale produselor.

Electrocasnice aniversare de la ZelmerAspiratorul Aquawelt

Foarte usor de folosit, aspiratorul Aquawelt este primul aspirator multifunctional care poate fi utilizat atat pentru aspirarea uscata folosind un sac Safbag anti-alergic cat si pentru spalarea covoarelor sau a tapiteriei si chiar pentru aspirarea apei de pe podea. Confortul operarii este asigurat de rezervoarele de apa si de detergent detasabile, precum si de controlul digital al puterii de aspirare.

Aspiratorul Aquawelt asigura de asemenea o calitate deosebita a aerului suflat datorita sistemului modern cu 4 trepte de filtrare. Aerul absorbit trece mai intai printr-un filtru de apa cu 2 filtre de spuma si apoi prin filtrul HEPA care retine 99% din particulele mai mari de 0.3 microni. Aquawelt este dotat, de asemenea, cu motor Eco-Power care garanteaza eficienta maxima a curateniei si reducerea consumului de energie.

Masina de tocat

Daca iti doreai un aparat cu functii de tocare a carnii, taiere si maruntire a legumelor, de macinare a nucilor, de extragere a sucului din citrice si din fructe mai mici si chiar de presare a fructelor pentru a obtine un amestec delicios pentru copii… atunci acest lucru este posibil acum!

Datorita unui sistem avansat de racire, masina de tocat poate atinge usor puterea coplesitoare de 1500 W si poate face fata oricarei functii pe care o setati. Datorita designului atent construit, dupa deconectarea paravanului standard de maruntire, puteti monta accesoriul pe care il doriti pentru a transforma aparatul in razatoare, storcator de citrice sau chiar de alte fructe.

Blenderul de mana

Dotat cu dispozitiv de amestecare, mini-robot cu discuri detasabile si mini-procesor – o solutie perfecta atat pentru bucatarii incepatori cat si pentru cei experimentati.

Practicul blender de mana Zelmer a fost creat pentru cei care doresc sa pregateasca feluri de mancare variate cu un minim de efort. Este dotat cu 15 trepte de viteza si functie Turbo pentru rapiditatea prepararii.

Storcatorul de fructe Zelmer

Creat din otel inoxidabil de calitate, storcatorul de fructe de ultima generatie permite extragerea sucului din fructe intregi, fara a fi nevoie sa le decojiti. Este un aparat practic care permite obtinerea sucului in doar un minut. Este dotat cu 2 viteze de rotatie, functie Turbo si dispozitiv de colectare a sucului cu separator de spuma.

Fierul de calcat

Este echipat cu un talpa extrem de durabila PROSTEAM si este prevazut cu 112 prize de abur pentru cresterea eficientei calcatului cu abur!
Fierul Navigator Superme de la Zelmer are puterea de 2400W, jet de abur vertical care permite pentru netezirea cutelor inclusiv pe haine agatate si sistem anti picurare ce previne scurgerile de apa in timpul calcarii.
Pentru un confort sporit al operarii este prevazut cu display LCD ce afiseaza programele presetate pentru calcarea diferitelor tipuri de materiale, inclusiv denim.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati