Elev din Rovinari dat cu capul in mod repetat de un hidrant de catre un profesor

Un elev de clasa a V-a de la o scoala din Judetul Gorj, Rovinari, a fost dat cu capul de un hidrant in mod repetat de un profesor, potrivit igj.ro.

In cursul zilei de marti, in timpul unei pauze in care se juca alaturi de alti colegi, elevul ar fi fost dat cu capul de un hidrant de catre unul din profesorii scolii, Pinta Ion, fara a avea aparent vreun motiv.

Dascalul nu este la prima abatere de acest gen, in trecut lovind si alti copii

„În după-amiaza zilei de 19.09.2017, în timpul pauzei de la ora 17.50 , în timp ce se juca în mod politicos cu colegele lui pe culoarul de la etajul 3 din fața clasei, a fost lovit în mod repetat fără motiv cu capul de colțul hidrantului de către profesorul Pința Ion, cadru didactic nou în această școală.

Tot acest incident grav este filmat de camerele amplasate la acest etaj.

După ce a fost lovit, fiul meu fiind traumatizat și plângând în hohote de durere, i s-a interzis timp de o oră să ia legătura cu noi, părinții.

Mergând la școală soția mea, acest profesor a recunoscut fapta și i-a răspuns pe un ton arogant că, dacă consideră poate merge cu fiul meu la un control neurologic.

Directoarea adjunctă a școlii a menționat că a mai lovit și alți elevi de la începutul anului școlar, iar dumneaei nu poate lua ca măsură doar o mustrare, ori conform legii este interzis orice act de violență fizică asupra elevilor.”, a explicat Constantin Diaconu, tatal copilului, pentru igj.ro.

Parintii au depus plangere la conducerea scolii, la Inspectoratul Scolar Judetean Gorj si la Politie.

In continuare, cazul va fi supus unei anchete si din partea Consiliului Profesoral, Consiliului de Administratie si Comisiei de Disciplina.

La polul opus, directorul adjunct sustine ca profesorul e la prima abatere

„Sancțiunea va fi de mustrare, fiind la prima abatere, în cazul în care se va constata că l-a agresat pe copil. Profesorul era de serviciu pe culoarele școlii. Plimbându-se printre ei, profesorul spune că l-a văzut pe copil împingând o colegă, iar atunci l-ar fi luat de mână și l-a zgâlțâit. Copilul s-a speriat. Nu-l durea nimic. Este și un copil timid. Învață foarte bine. Nu acceptăm violența în școală, a declarat Maria Bodislav, directorul adjunct al Scolii Nr. 1 din Rovinari pentru sursa citata.

Sursa imagine: Googlemaps


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau