Elevii unei școli din Timiș, terorizați și bătuți de câțiva colegi

Elevii unei școli din Timiș sunt agresați și terorizați de câțiva dintre colegii lor. Ei au fost bătuți cu pumnii și picioarele de alți trei colegi, iar părinții au primit și ei amenințări.

Mamele copiilor agresați au făcut dezvăluiri uimitoare legate de incidente, în emisiunea Acces Direct'.

Mama unuia dintre copiii bătuți a povestit cum copilul ei a fost așteptat să iasă de la ore, iar apoi a fost bătut cu pumnii și picioarele de cei trei agresori.

Are 10 ani și este clasa a 4-a. De vineri au început problemele, au mai avut și în trecut probleme, dar nu așa… Nu s-a ajuns niciodată să-l aștepte de la școală și să-l bată pe stradă. Vineri a venit copilul acasă, mi-a întârziat, și a venit cu dureri de burtă și plângând. Și l-am întrebat ce a pățit și mi-a spus că acei trei copii s-au luat de la el la școală – a dezvăluit mama băiatului bătut la școală, citat de spynews.ro.

O mașină a intrat într-un loc de joacă, în Capitală. Un copil, rănit la cap în urma accidentului

O altă mama a spus că băiatul ei a fost agresat chiar în curtea școlii de cei trei.

Are 12 ani și este clasa a 6-a. Joi l-au bătut pe copilul meu în curtea școlii. Băiatul meu stătea în pauză cu un alt coleg și unul dintre băieți s-a dus la el și tot îi dădea după cap palme. Băiatul meu i-a zis să-l lase în pace și i-a răspuns că are chef de bătaie. Dacă nu e al meu, e altul, și tot așa – a  relatat mama altui băiat.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri