Elevi jigniti pentru ca au cerut sa aiba caldura in clasa: „Du-te la mă-ta acasă, dacă e frig!“

Elevii unei clase de a VII-a din Craiova, a scolii „Gheorghe Bibescu”, au fost jigniti de administratorul scolii, atunci cand au indraznit sa pretinda o sala de clasa in care sa nu fie frig, potrivit Gazetei de Sud.

Concret, problema a plecat de la unul din caloriferele din clasa, ce nu functiona, motiv pentru care copiii s-au mutat intr-o alta sala de clasa.

Copiii, jigniti de administratora scolii, deoarece au avut pretentia sa nu stea in frig

Deranjata peste masura de schimbarea facuta de copii, administratora a intrerupt ora de clasa, luand locul profesoarei. Femeia a inceput sa tipe si sa le reproseze copiilor ca s-au mutat intr-o alta clasa, ca nu merita sa aiba caldura si ca nu stiu sa aprecieze conditiile care le sunt oferite.

Cand o eleva a incercat sa justifice mutarea, spunand ca in cealalta clasa era frig, fetei i s-a raspuns cu replica „Du-te la ma-ta acasa, daca e frig!”.

Comportamentul deplasat al angajatei scolii a fost filmat de catre un elev si surprinde momentul in care celor mici li se reproseaza ca au „vopsit mobilierul scolii” din vechea clasa.

 

Cei mici sunt acuzati ca au „stricat” mobilierul din propria clasa

In realitate, potrivit sursei, copiii au decorat mobilierul in nuante de portocaliu si verde impreuna cu profesorul de desen, pentru a da un aspect diferit mobilierului invechit.

clasa frig elevi

Asa arata clasa „distrusa” de elevii din Craiova

In replica, conducerea scolii pune totul pe seama lipsei de comunicare dintre dirigintele clasei si administratora in cauza, dirigintele fiind cel care a solicitat mutarea copiilor.

Directoarea scolii Gheorghe Bibescu din Craiova i-a justificat comportamentul administratorei, explicand ca e vorba de o clasa mai dificila si administratora „si-a iesit un pic din fire”:

„În primul rând, vreau să vă spun că regret comportamentul şi vocabularul folosit de doamna administrator. Am stat de vorbă şi cu dumneai de dimineaţă şi a recunoscut că n-a fost tocmai deontologică această comportare, dar a pornit de la ideea că, într-adevăr, copiii din clasa respectivă mai creează probleme în ceea ce priveşte întreţinerea mobilierului, întreţinerea curăţeniei în clasă şi atunci, din păcate, şi-a ieşit un pic din fire. Nu e vorba de distrugeri mari, să zicem că sunt manifestări ale copilăriei şi ale vârstei, dar ar putea să fie ceva mai atenţi, a declarat directoarea scolii pentru sursa citata.

Imagini: Shutterstock, gds.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau