Ellie in forma dupa nastere cu ajutorul programului „Fii o mamica plina de energie!”

Ellie White este o mama si o femeie foarte norocoasa. Pentru ca a avut un regim echilibrat si pana in luna a 7-a a reusit sa faca sport, nu a luat foarte multe kilograme in timpul sarcinii insa, asa cum se intampla in cazul fiecarei proaspete mame, tonusul ei de dupa nastere nu mai este acelasi.

Auzind de conceptul Fii o mamica plina de energie' conceput de mamicile World Class Ellie a hotarat ca este programul de care are nevoie pentru a-si urmari obiectivele pe care si le-a propus cu silueta ei.

Artista vrea sa-i ofere baietelului ei exemplul pe care il merita si alege sa fie o mamica energica, sanatoasa si fericita sub instruirea Ramonei- coordonarea proiectului de revenire in forma dupa nastere. Nu in ultimul rand, vrea sa radieze pe scena, vibrand a forta si energie!

Ellie incepe antrenamentul prin doua saptamani de familiarizare cu antrenamentele de tip functional, pentru acomodarea organismului la efort si pentru stabilirea unei bune conditii fizice generale.

A doua parte a programului cuprinde redobandirea tonusului muscular si a rezistenţei organismului la un efort de tip cardio, dar si recapatarea flexibilitatii si a starii de bine, pierderea din procentajul de grasime, pierderea in centimetri, pierderea in greutate.

Programul se continua in a treia parte prin participarea la anumite clase de aerobic in functie de nevoile fiecarei mame, la antrenamente mai intense si mai in forta si bineinteles, se termina prin dobandirea unui mod de viata sanatos pe termen lung.

Mamicile interesate de acest program de revenire dupa nastere testat de Ellie sunt rugate sa sune la numarul 0722 663 060 sau sa dea un mail la [email protected].

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri
Buton