elmiplant – o noua gama impotriva celulitei – BODYSHAPE

elmiplant BODYSHAPE contine o combinatie unica de ingrediente active care ajuta la combaterea aspectului de „coaja de portocala” si reda vizibil fermitatea pielii.

Majoritatea femeilor, indiferent de conformatie, se confrunta cu celulita, manifestata prin aspectul de „coaja de portocala”, in special in zona feselor, coapselor, soldurilor si abdomenului.

elmiplant - o noua gama impotriva celulitei - BODYSHAPE

Noile formule contin Lipofirm, Extract de Cafea Verde si Extract de Ginkgo Biloba si patrund rapid in piele, accentuand eficienta ingredientelor active. Formulele nu contin parabeni si sunt testate dermatologic.

BODYSHAPE – CREMA ANTICELULITICA

Crema anticelulitica BODYSHAPE este imbogatita cu Lipofirm si Cafea Verde pentru o dubla actiune de modelare si subtiere.

Lipofirm, un complex natural de ingrediente, restabileste structura colagenului pielii, stimuland si regland micro-circulatia. Activitatea lipolitica este stimulata, tesutul adipos este redus. Pielea devine mai ferma si isi recapata stralucirea.
Cafeaua Verde este un antioxidant puternic, ce contine cafeina, o substanta cunoscuta pentru proprietatile ei de drenaj. Toxinele sunt eliminate din tesuturi, redand vizibil elasticitatea si fermitatea pielii.

pret 200 ml – 21 lei

BODYSHAPE – GEL ANTICELULITIC

Gelul anticelulitic BODYSHAPE este imbogatit cu Lipofirm si Ginkgo Biloba pentru o dubla actiune de modelare si subtiere.

Extractul de Ginkgo Biloba provine din frunzele arborelui omonim, cunoscut in Orientul Indepartat ca ‘arborele vietii, sanatatii si al frumusetii’. Datorita concentratiei mari in substante active, el ajuta la imbunatatirea elasticitatii pielii si activeaza micro-circulatia.
Tesuturile sunt decongestionate de toxine, aspectul de „coaja de portocala” este redus.

pret 200 ml – 20 lei

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice