Emily Burghelea, criticată pentru o sesiune foto cu fetița ei, Amedea. Cum s-au pozat cele două

Emily Burghelea și-a surprins fanii din mediul online cu câteva fotografii în care apare împreună cu fetița, Amedea, în timpul unui moment adorabil mama-fiică.

Emily Burghelea (25 de ani) a făcut pe contul personal de Instagram o postare în care a vorbit despre cât de mult îi plac fetiței rujurile, fiind mândră că micuța seamănă cu ea și că a moștenit pasiunea ei pentru make-up. Fosta prezentatoare de televiziune și micuța Amedea, care va împlini în curând vârstă de trei ani, au avut rochii portocalii asortate pentru sesiunea foto în care ea este data cu un ruj roșu, iar fetița este lângă ea, imitându-i gesturile. Unii internauți au criticat decizia fostei prezentatoarei de televiziune de a încuraja copila să fie atrasă de produsele cosmetice la o vârstă atât de fragedă.

V-am spus că m-a rugat să-i aduc rujuri de la Paris. Fetița mamei se face mare și nici nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul… Face curând trei anișori și parcă mai ieri o aduceam pe lume… Crește și îmi doresc să fim cele mai bune prietene, îmi doresc să vadă în mine un sprijin, indiferent de situație și vreau să știe că orice s-ar întâmpla, o să fiu mereu acolo, pentru ea!

O voi lăsa mereu să zboare și oricât ar colinda lumea, în lung și lat, orice ar alege să facă, vreau să știe un singur lucru, noi o vom aștepta mereu acasă, cu inimile pline de iubire și brațele deschise.

Amedea, fetița mea, este darul meu de la Dumnezeu, binecuvântarea mea iar acum tocmai ce mi-au dat lacrimile și deja s-au strâns în barbă. Mami te iubește mult' – a transmis fosta concurentă de la Bravo, ai stil!', în dreptul pozelor care au stârnit reacții diverse în rândul internauților.

Citeşte şi: Emily Burghelea, clipe de coșmar la întoarcerea din vacanță: „Avionul a căzut în gol'

Citeşte şi: Emily Burghelea, dată afară din camera de hotel, în Dubai: „Efectiv tremură carnea pe mine' / Video

Citeşte şi: Andrei, soțul lui Emily Burghelea, la spital din cauza unei „bacterii atipice”, după revenirea din concediu

Citeşte şi: Emily Burghelea, ținută de peste 3.500 de dolari la petrecerea de botez a fiului. Cum a arătat rochia purtată de vedetă / Foto

O parte dintre internauți i-au apreciat postarea, spunând că momentul lor este de-a dreptul adorabil:

Cele mai frumoase! Amedea are cu cine semăna!'

Ce drăguțe sunteți!'

Mi se topește inima! Doamne cât de drăguță poate fi!'

Ești cea mai frumoasa măicuța cu familia ta atât de superba am început sa va iubesc atât demult multa sănătate și fericire!'

Mi-ai făcut seara mai senină cu pozele astea. Sunteți minunate! Mulțumesc!'

Deși Emily doar se preface că o dă pe Amedea cu ruj, au fost și persoane care au văzut postarea au criticat-o spunând că nu este bine ca fetița să folosească produse de machiaj de la o vârstă atât de fragedă.

„Cu tot respectul pentru felul în care îți crești copiii ești o mamă super dar nu este bine să folosești ruj și alte minuni din astea pe fetiță, este prea micuță. În rest tot respectul pentru tine.

Fun fact – machiajul si mai ales rujul sunt pline de chimicale toxice care afectează procesele hormonale mai ales pubertatea la femei.' – sunt mesajele transmise de cele care nu au agreat momentul creat de Emily Burghelea.

Foto – Instgaram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri