Emisiunea Bebe Magia, pentru parinti si viitori parinti

Emisiunea Bebe Magia' care se va difuza sambata, 15 ianuarie 2011, la ora 9.00, pe TVR1, aduce informatii atat pentru cei care sunt parinti, cat si pentru cei care se pregatesc sa devina parinti.

Pediatrul Ruxandra Petrescu, de la Spitalul Marie Curie, vorbeste despre infectiile respiratorii de sezon. Doctorita ii sfatuieste pe parinti ce medicamente sa aibe mereu in casa si cum sa intervina pentru ca starea copiilor sa nu se agraveze.

Evenimentul saptamanii care tocmai s-a incheiat a fost Masa Moasei'. Dupa o veche traditie a satului romanesc, in cea de-a treia zi dupa Boboteaza, moasa satului dadea o masa la care erau invitate toate mamicile care nascusera cu ea in acel an, gravidele care urmau sa aduca un copil pe lume cu ea si preoteasa satului.

Moasa Vania Limban din Bucuresti a reinviat aceasta traditie in Bucuresti. A fost un pretext pentru a vorbi despre nasterea naturala, tot mai putin intalnita in Romania. Bebe Magia' prezinta cateva dintre povestilor unor femei care au nascut prin diverse metode.

Astrologul Mariana Cojocaru a pregatit un horoscop surpriza pentru parinti. Cantareata Daniela Gyorfi va naste in februarie si s-a decis sa ia o pauza pentru a se pregati sa o aduca pe lume pe micuta Maria.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri