Emoționant! Copiii au nevoie de noi mai mult decât de orice. Tu câți bani câștigi într-o oră? | VIDEO

Un video extrem de emoționant, o pildă pentru părinții mult prea ocupați cu un milion de lucruri, cu locuri de muncă foarte solicitante și care pun timpul petrecut cu propriii copii pe locul doi, a devenit viral printre internauți români.

Filmul ce poate fi considerat o adevărată regulă de viață pentru părinți, are un mesaj puternic. Copiii au nevoie de timp petrecut împreună cu părinții, mai mult decât orice altceva.

Peste ani de zile, ei nu-și vor mai aminti că au avut o mulțime de jucării, nici că au avut hăinuțe multe și frumoase. Mai nimic din toate lucrurile materiale pentru care noi muncim pe brânci nu e prea important pentru ei. Cu siguranță își vor aminti însă că mama și tata nu s-au jucat cu ei, că nu i-au luat suficient în brațe, că nu au fost alături de ei atunci când au avut mare nevoie.

Un video pe care orice părinte ar trebui să-l vadă și să se gândească de dou , poate chiar de trei ori înainte de a decide să mai stea o oră, două, trei peste program.

Nu este ușor, cu toții știm asta, sunt lucruri de care copiii nu sunt conștienți. Dar noi suntem și trebuie să ne stabilim cu mare băgare de seamă prioritățile.

 

Cât câştigi pe oră? (emoţionant)Copiii au nevoie de noi, parinţii lor, iar nu de înlocuitorii noştri. (Emoţionant) Un film de Cătălin Palavescu.

Posted by Asociaţia Social Art on Wednesday, November 4, 2015


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie