Imagine induiosatoare cu Enrique Iglesias, in care urmareste un meci cu cei doi gemeni

Enrique Iglesias e taticul a doi gemeni in varsta de 4 luni, alaturi de Anna Kournikova, fosta jucatoare de tenis. Recent, cantaretul a postat pe Instagram o imagine induiosatoare cu gemenii, in timp ce petreceau impreuna timpul liber.

Imagine induiosatoare cu Enrique Iglesias, in care urmareste un meci cu cei doi gemeni

Celebrul tatic apare pe o canapea, cu fiecare bebelus pe cate o parte, Lucy in dreapta si Nicholas in stanga. Cei trei par sa urmareasca impreuna un meci de fotbal, desfasurat intre Liverpool si Roma.

Imagine induiosatoare cu Enrique Iglesias, in care urmareste un meci cu cei doi gemeni

Enrique Iglesias si Anna Kournikova formeaza un cuplu de 16 ani

Enrique Iglesias si Anna Kournikova au devenit parinti de gemeni in decembrie, reusind pe tot parcursul celor 9 luni de sarcina sa ascunda burtica mamei.

© Nicolas Khayat/ABACA. 37620-1. New York City-NY-USA, 29/08/2002. Enrique Iglesias & girlfriend Anna Kournikova pictured as they arrive at the Radio City Music Hall to attend the MTV 2002 Video Music Awards.

Cuplul notoriu nu este casatorit, desi cei doi sunt impreuna de 16 ani, inca de cand s-au intalnit pe platourile de filmare de la videoclipul piesei Escape, in care mama copiilor lui a fost protagonista.

 

In ciuda faptului ca sunt impreuna de 16 ani, cuplul este extrem de privat, iar pana in prezent nu au aparut multe imagini cu gemenii in presa sau pe retelele de socializare. Totodata, desi s-ar fi zvonit in cursul anului trecut ca Enrique si Anna pareau a fi logoditi, artistul a infirmat zvonurile, sustinand ca nu exista planuri de acest gen in viitorul apropiat.

Sursa: dailymail.co.uk

Imagini: Northfoto


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie