Enterolactis, remediu pentru tulburari de tranzit intestinal

Terapiile cu antibiotice, o dieta necorespunzatoare, stresul, dar si anumite boli cronice pot deregla flora intestinala atat la copii, cat si la adulti.

Sofar Farmaceutici a brevetat si a inregistrat la Institutul Pasteur din Paris un probiotic propriu rasei umane, ce a fost conditionat in medicamentul Enterolactis, cu efecte rapide in refacerea ecosistemului intestinal.

Probioticele sunt micro-organisme vii, care tranziteaza tractul intestinal si care joaca un rol foarte important in imbunatatirea ecosistemului intestinal si in fortifierea sistemului imunitar.

Acestea pot fi de doua feluri: cu sau fara specificitate umana, adica proprii sau nu rasei umane.

Probioticul din care a fost conditionat Enterolactis se numeste Lactobacillus casei, sub-specia DG.

Medicamentul contine fermenti lactici vii, de origine umana, care sunt caracterizati de o puternica vitalitate si putere de aderenta, fiind capabili sa reechilibreze microclimatul intestinal in timp foarte scurt de la inceperea tratamentului.

Enterolactis este eficient in refacerea florei intestinale dupa administrarea de antibiotice, in vindecarea diareei infectioase acute sau bacteriene, sau in tratarea diareei calatorului.

De asemenea, poate fi folosit in profilaxia alergiei date de laptele de vaca. Medicamentul este deosebit de eficient de la prima doza, iar pentru o refacere completa a florei intestinale este nevoie de cel putin zece zile de tratament.

Enterolactis are trei forme de prezentare, in functie de recomandarea medicului si de caracteristicile pacientului. Astfel, medicamentul apare sub forma de capsule, de praf dizolvabil sau sub forma lichida, in flacoane buvabile. Enterolactis se gaseste in farmaciile din tara si costa intre 40 si 60 RON.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton