Esti invitat sa participi la cea de-a sasea editie a Crosului Petrom

Petrom invita toti oamenii interesati de sport, de orice varsta, in Piata Constitutiei, pe 25 septembrie, la a sasea editie a Crosului Petrom. Inscrierile la crosul Petrom vor incepe la ora 8.30 iar startul va fi dat la ora 11.00.

Traseul de anul acesta are o lungime de aproximativ 4 km si este urmatorul: Piata Constitutiei – Calea 13 Septembrie – Strada Izvor – Blvd. Natiunilor Unite – Piata Constitutiei.

In ultimii 3 ani, Petrom a reusit sa construiasca peste 6400 de metri de pista de biciclete in parcurile Herastrau si Titan, din Bucuresti, cu ajutorul celor peste 6000 de participanti la editiile crosului Petrom. Dorim sa multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in editiile precedente ale crosului si ii asteptam si in acest an, pentru a promova impreuna miscarea, sportul si un stil de viata sanatos.' – Dan Pazara, Director Comunicare Petrom.

Noutatea aceste editii consta in sistemul de realizare a clasamentului alergatorilor, care se va realiza cu ajutorul unui sistem de monitorizare electronic. Fiecare participant la crosul Petrom va primi un tricou si un numar unic de participare in concurs, acestea fiind obligatorii pentru a putea masura performanta fiecarui participant in clasamentul final. Astfel, fiecare alergator trebuie sa calce covorasul special postat la linia de „start'/'sosire' pentru a activa senzorul si pentru a putea monitoriza performanta alergatorului in clasamentul final.

Crosul Petrom va asteapta de asemenea cu numeroase surprize si un program artistic complet. Astfel, Carmen Bruma si Adrian Nartea vor fi alaturi de voi intreaga zi, specialistii centrelor sportive Worldclass au pregatit sesiuni de zumba, kickbox si cycling iar reprezentatii Hervis Sports va provoaca la un joc de baschet, tenis de masa, volei si fotbal. De asemenea, medicul nutritionist Serban Damian va sustine un seminar de 30 de minute despre nutritia sanatoasa si nutritia sportiva iar pentru a va masura tensiunea arteriala si testa sanatatea, ii vom avea alaturi pe specialistii de la Fundatia Romana a Inimii. Crosul Petrom se va incheia cu un concert sustinut de Elena Gheorghe.

Participantii la crosul Petrom se pot inscrie la una din categoriile: Juniori (14-18 ani), Seniori (cu subcategoriile: 19-34 de ani, 35-44 de ani si 45-59 de ani) si Veterani (peste 60 de ani).

Premiile oferite constau in 4800 de litri de carburant la categoriile seniori si veterani (locul I: 300 litri de carburant, locul II: 200 litri de carburant, locul III: 100 litri de carburant) si vouchere de cumparaturi la magazinele Hervis Sports pentru juniori (locul I: 800 RON locul II: 600 RON, locul III: 400 RON). Tombola din acest an va asteapta cu 100 de premii surpriza.

Partenerii editiei de anul acesta a Crosului Petrom sunt: Worldclass, Hervis, Fundatia Inimii, Carpatina, Ro Club Maraton, Superfit Expert. Partenerii media care sustin proiectul sunt Metropotam.ro, Ziarul Ring, b365.ro, alerg.ro si Sapte Seri.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri