Eucerin – Lotiune emolienta pentru tratarea dermatitei atopice

Dermatita atopica este o afectiune a pielii, cel mai frecvent intalnita la sugar si la copiii mici.

Afecteaza 10-20 % dintre copii, iar 80-90 % din cei afectati au varsta sub 5 ani.

Din acest motiv Eucerin® a dezvoltat Lotiunea emolienta 12% Omega, potrivita pentru tratarea si prevenirea dermatitei atopice la nou-nascuti si copii mici.

Lotiunea emolienta 12% Omega imbunatateste vizibil aspectul pielii si este adjuvant in ameliorarea pruritului (mancarime intensa a pielii) si eritemului (inrosire a pielii).

Datorita formulei fara coloranti si parfumuri asigura o excelenta toleranta la nivelul pielii. Se recomanda folosirea frecventa a cremei pentru a combate simptomele precum si a le preveni.

Emulsia de apa in ulei se absoarbe rapid si hidrateaza pielea, conferindu-i un aspect mai fin si fara pete de roseata. Mancarimile si senzatia de piele care tine dispar, iar pielea devine vizibil mai fina si sanatoasa.

Formula sa pe baza de acizi grasi Omega-6 din componenta uleiului de ciubotica-cucului si seminte de struguri intareste bariera de lipide a pielii si regenerarea acesteia. Ingredientul biologic Licochalcone ajuta la diminuarea rosetii pielii.

Acesta este un antioxidant ce provine din radacina de lemn dulce, o planta ce traieste in desert la peste 60 grade celsius.

 

Pret recomandat: 81.99 RON.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati