Eucerin SUN – pentru persoanele cu pielea alergica la soare

Eucerin SUN iti ofera trei produse create special pentru persoanele cu pielea alergica la soare, produse ce contin alfa-glucozil-rutin si vitamina E, pentru a intari sistemul de aparare propriu pielii: gelul-crema impotriva alergiilor solare SPF 50+ sau SPF 25 iar pentru o ingrijire completa poti alege gelul-crema dupa plaja impotriva alergiilor.

Cum se manifesta alergiile la soare?

Pielea sensibila este predispusa la alergiile solare, pentru ca se inroseste si se irita foarte usor. Alergiile solare reprezinta o reactie a sistemului imunitar al pielii, declansata de lumina solara. Se manifesta de obicei prin senzatii de intepaturi, urticarie si arsuri si, conform unui studiu UE, 18% din populatia Europei se confrunta cu ceea ce se numeste eruptie polimorfa la lumina sau mai bine zis, alergii solare. Cele mai afectate zone ale corpului sunt decolteul si pieptul, dar alergia poate aparea si pe dosul palmelor sau pe partea exterioara a bratelor si picioarelor.

Cum te ajuta Eucerin sa te feresti de alergiile la soare?

Gama impotriva alergiilor solare are o textura usoara, nelipicioasa si utilizeaza o formula cu adevarat eficienta: combinatia dintre antioxidantul derivat din plante, alfa-glucozil-rutin (AGR), si Licochalcone A. AGR impreuna cu vitamina E intaresc sistemul de aparare al pielii impotriva radicalilor liberi – acestia fiind cauza principala a alergiilor solare.

Ingredientul natural Licochalcone A cu efect antioxidant ce penetreaza profund si neutralizeaza radicalii liberi fotoindusi, prin filtre biologice, completate de filtre minerale si organice. Formula este rezistenta la apa, nu are parfum, conservanti si emulfisicatori, iar produsele se aplica usor si intra imediat in piele.

Eucerin SUN - pentru persoanele cu pielea alergica la soareProdusele din gama Eucerin SUN ofera protectie tridimensionala datorita combinatiei de 3 filtre: minerale, organice si biologice. Filtrele minerale au in componenta lor micropigmenti care asigura protectie de suprafata impotriva radiatiilor UVA si UVB, in timp ce filtrele organice contin Tinosorb S si asigura protectie profunda impotriva radiatiilor UVA si UVB.

Filtrele biologice contin Licochalcone A, ingredient natural cu efect antioxidant ce penetreaza profund in piele si neutralizeaza radicalii liberi fotoindusi. Licochalcone A este un ingredient natural extras din radacinile de lemn dulce chinezesc – o planta care traieste in desert si rezista fara probleme la temperaturi de peste 60 de grade. De aceea, si-a dezvoltat un mecanism propriu de aparare impotriva radiatiilor UV prin eliberarea unor enzime care au efect anti-oxidant si care protejeaza celulele plantelor de efectul daunator al radicalilor liberi creati de radiatiile solare.

 

Gel-crema impotriva alergiilor solare SPF 50+

Datorita combinatiei dintre puternicul antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante, si vitamina E, produsul intareste sistemul de aparare propriu pielii impotriva radicalilor liberi – principala cauza a alergiilor solare. Are o textura usoara, care se absoarbe rapid in piele. Pentru reducerea riscului de alergii, gelul crema nu contine parfum si emulsificatori. Compatibilitatea la nivelul pielii este demonstrata clinic la pacientii predispusi la alergii.
Cantitate: 150 ml / Pret: 71 lei

Gel-crema impotriva alergiilor solare SPF 25

Cu o textura usoara, produsul calmeaza, racoreste si regenereaza pielea sensibila la expunerea solara. Compatibilitatea la nivelul pielii este demonstrata la pacientii predispusi la alergii.
Cantitate: 150 ml / Pret: 72 lei

Gel-crema dupa plaja impotriva alergiilor

Ofera ingrijire dupa plaja pentru pielea sensibila si predispusa la alergii. Contine puternicul antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante, si vitamina E, care intareste sistemul de aparare propriu pielii impotriva radicalilor liberi – principala cauza a alergiilor solare. Nu contine parfum si nici emulsificatori pentru a minimaliza riscul alergiilor.
Cantitate: 150 ml / Pret: 53 lei
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice