Evadare plăcută!

Dacă visezi mereu să evadezi, să te bucuri de fiecare colțișor de lume și să vezi tot ce are de oferit această planetă, atunci noua gamă Toro  din cea mai recenta colectie de bagaje semnată Lamonza ți se potrivește perfectă Gama contine: trolere, genti de voiaj, genti de umar si rucsacuri.

Cu un design simplu, dar cu personalitate, noile genti Toro au un aer care te duce cu gandul la meleagurile indepartate ale Spaniei, insa sunt create sa te insoteasca in orice calatorie. Fie ca vorbim de afaceri sau de vacanta.

Gentile si trolerele Toro beneficiaza de un material impermeabil, o structura foarte rezistenta si de o compartimentare care sa permita calatorului o organizare cat mai eficienta. Ti-am mai spus ca ele sunt foarte usor de manevrat? Si au o versatilitate care permite folosirea lor ori de cate ori vrei sa pleci la drum.

Toate produsele LAMONZA beneficiaza de garantie 24 luni. Companie asigura service GRATUIT pe toata durata folosirii produsului. Detalii despre Service la TELVERDE 0800 80AZAD.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri