Cristina Batlan si Integrative Life, pregatesc un eveniment de lifestyle educativ

Cristina Batlan este sustinatoare a unui stil de viata sanatos, bazat pe o dieta din plante si cereale integrale (neprocesate industrial) si bineinteles, mult sport. Impreuna cu Integrative Life, Cristina Batlan pregateste un eveniment de lifestyle educativ.

Totul a inceput in 2015 atunci cand, impreuna cu Asociatia Beneva l-a invitat pe Dr Colin Campbell, autorul celui mai important studiu de nutritie: Studiul China, in Romania. Evenimentul a fost un succes, si asa a descoperit cat de interesati sunt romanii de acest subiect. 

Este important pentru public sa aduci un specialist care vede problemele din afara si este obiectiv. Cristina Batlan si Integrative Life, impreuna cu toti partenerii lor, pregatesc un eveniment de lifestyle educativ, avandu-l, ca invitat pe celebrul doctor american Michael Hollie, initiator al programului –Dinner with the Doctor' in SUA, si unul dintre consilierii medicali ai documentarului Eating you alive 


 

Acest eveniment de lifestyle educativ este pentru oameni si despre oameni, despre problemele lor actuale, despre faptul ca  obiceiurile alimentare si stilul de viata au legatura cu starea de sanatate, despre cum si ce sa mananci pentru a fi sanatos. 

În jurul nostru sunt foarte multe cazuri de boală, iar multe dintre boli pot fi evitate sau tratate prin schimbări de comportament. Există familii care nu gătesc în casă pentru copii, trăiesc într-o mare viteză, mănâncă la fast-food-uri şi au pretenţii să fie reparati, imediat, medicamente.

 Invitatia catre Dr.Hollie a pornit de la faptul ca avem mare nevoie de sanatate si credem că românii sunt educaţi si pregătiţi să înţeleagă ce le face bine şi ce nu. Evenimentul isi propune sa fie  un semnal de trezire si de constientizare.

Cristina Batlan si Integrative Life, pregatesc un eveniment de lifestyle educativ

Dr.Hollie va discuta cu publicul român despre legătura dintre  alimentație și stilul de viață în prevenția și tratarea bolilor grave ale societății moderne: bolile cardio – vasculare, cancerul, diabetul și obezitatea. 

Conferinţa nu este doar teoretică, ci şi practică. Învăţăm despre nutriţie, experimentăm gusturi noi, preparate gătite sănătos.  

Pentru fiecare seară au fost alese câte două teme de discuţie, iar participanţii vor putea pune întrebări. Vom afla cum să preparăm aceste mâncăruri, cum să îmbinăm produsele organice. 

Există o percepţie greşită legată de faptul că a fi vegan este foarte scump, că trebuie să îţi permiţi. Însă lucrurile nu stau deloc aşa. Vom prezenta informaţia la nivel teoretic şi practic, prin experimentarea unui mod de viaţă sănătos, aşa cum facem si în cadrul taberelor Integrative Life. Participantii vor afla retetele delicioaselor gustari si de unde ar putea sa cumpere ingredientele.

Conferințele vor avea loc in zilele de 2, 3 și 4 mai, la orele 18.30 , la Clubul Diplomatic București.

eveniment de lifestyle educativ

 Miercuri 2 mai, ora 18.30 Bolile de inimă – Sunt medicamentele singura soluție?'

În România, principala cauză de deces este reprezentată de bolile cardiovasculare. În majoritatea cazurilor, bolile de inimă pot fi ameliorate prin schimbări ale dietei și ale stilului de viată. Dr Hollis va prezenta căteva dintre soluțiile care pot diminua tensiunea arterială, nivelul colesterolului și pot reduce riscul de infarct miocardic. 

 Meniu: Humus cu legume proaspete, Burger vegan cu cartofi și cartofi dulci, Mix de salate verzi cu sos de avocado, Mousse de ciocolată cu fructe de pădure, Apă minerală, Ceai de hibiscus, trandafiri și Lemongrass, Limonadă cu mentă proaspătă

 Joi, 3 mai ora 18.30  Prevenirea și combaterea cancerului'

În prezent se apreciază că una din 6 persoane va dezvolta  această maladie pe parcursul vieții Stilul de viață sănătos și o dietă alimentară corectă sunt factori decisivi în prevenirea cancerului. Informațiile obținute în această conferință vor ajuta la adoptarea unui stil de viață nou care să ajute la prevenirea, încetinirea evoluției bolii, sau chiar la combaterea ei. 

 Meniu:  Non tuna sandwich, Lasagna italiană, Mix de salate proaspete cu sos de avocado, Mousse de ciocolată cu frișcă și căpșuni. Apă minerală, Ceai de hibiscus, Trandafiri și Lemongrass, Limonadă cu mentă proaspătă

 Vineri, 4 mai ora 18.30  Diabetul și obezitatea au doar cauze genetice?

În lume numărul persoanelor obeze și al celor diagnosticate cu diabet zaharat tip 2 crește

alarmant. Există soluții de prevenire și chiar de vindecare a diabetului de tip 2? Se poate ajunge la greutatea ideală care poate fi menținută fără dietă? La toate aceste întrebări va răspunde dr Michaell Hollie care te va ajuta să începi un nou stil de viață care îți va revoluționa sănătatea și viitorul.

 Meniu: Scramble tofu, Mix de salate verzi cu sos de avocado și ierburi, Falafel cu sos de susan și salată de pătrunjel verde, Bomboane de ciocolată și nucă de cocos, Apa minerală, Ceai de hibiscus, trandafiri și lemongrass, Limonadă cu mentă proaspătă.

Accesul la fiecare eveniment de lifestyle educativ

Intrarea la fiecare conferință se face pe bază de bilet. Prețul este de 188-235 ron/pers în funcție de tipul de bilet ales. Vânzarea se face pe website-ul asociației  www.integrativelife.ro, secțiunea tickets conference și pe www.iabilet.ro .

Dr. Michael C. Hollie este specializat în astm, alergii și imunologie. Și-a obținut diploma de licență de la Colegiul din Idaho și a absolvit Loma Linda University School of Medicine, California. Este membru al American Academy of Allergy, Asthma and Immunology, American College of Allergy and Immunology și al American College of Lifestyle Medicine.

Prin participarea ta, dai sansa bolnavilor sa participe. Comparand un bilet, daruiesti un bilet unei persoane in nevoie. Iti multumim pentru ca iti doresti sa ajuti, si ajuti!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie