Expertiza profesorilor și tehnologia de vârf, secretul eficienței în practicarea limbii engleze la copii

Fără îndoială, una dintre cele mai bune modalități de a învăța o nouă limbă este imersiunea totală. Bazându-se pe numeroase studii, Universitatea Yale evidențiază deopotrivă valoarea interacțiunii, a ascultării și a exersării vorbirii în consolidarea cunoștințelor. Și din fericire pentru părinți, acesta este exact modul în care copiii își dezvoltă abilitățile de limba engleză în cadrul școlilor moderne.

Combinând lecțiile online cu vorbirea activă, World Kids Academy – noul concept al Novakid – pune imaginația și creativitatea pe primul loc în procesul de studiu. Sub forma unor sesiuni de grup ce includ până la șase participanți din țări diferite, cursurile, susținute de profesori de engleză cu experiență, reușesc să sprijine interacțiunea socială, să crească nivelul de implicare al juniorilor și să potențeze cunoștințele dobândite în lecțiile individuale anterioare.

„Filosofia noastră vizează crearea unei comunități globale de studenți implicați, care să permită copiilor să lege prietenii profunde cu persoane din diverse culturi și țări', punctează Max Azarov, CEO. „Noul concept se aliniază perfect cu această viziune, oferind elevilor și mai multe oportunități de a se conecta, de a învăța, de a se implica și de a se dezvolta'.

Cursuri distractive, ce oglindesc dorințele elevilor

Desigur, dacă ai încercat vreodată să-i convingi pe copiii tăi să te asculte și să ia parte la diferite treburi casnice, atunci știi deja că nu acordă prea multă atenție dacă nu e vorba despre ceva ce vor să facă. Și ce vor ei să facă mereu? Să râdă și să se distreze.

Ca atare, atelierele interactive de vorbire în grup oferă:

  • Sesiuni de practicare a vorbirii cu maximum 6 participanți, moderate de profesori vorbitori nativi de engleză. Durata lor este ajustată în funcție de categoria de vârstă, întrucât determină capacitatea de concentrare: pentru copiii între 4 și 6 ani, lecțiile au o lungime de 25 de minute, iar pentru cei între 7 și 12 ani, respectiv între 13 și 17 ani, au o lungime de 45 de minute;
  • Conexiuni cu elevi din întreaga lume, care generează un sentiment de comunitate și oferă șansa de a face noi prieteni;
  • Sesiuni interactive de vorbire, focusate pe sporirea încrederii;
  • Tematici și subiecte de discuție bazate pe povești, gândite pentru a inspira învățarea și conversațiile;
  • Noi oportunități pentru conectare, învățare, implicare și dezvoltare;
  • Un spațiu care motivează elevii prin împuternicirea lor;
  • Un cadru fără bariere, note sau teme, plin cu râsete, zâmbete și distracție.

Așteptările părinților, luate în considerare

O cercetare derulată de platforma educațională amintită a scos la iveală faptul că adulții doresc ca micuții lor să practice mai mult limba engleză – aproape 50% dintre părinți solicitând timp suplimentar de vorbire pentru copii. Prin intermediul noilor sesiuni de practicare în grup, acest lucru se întâmplă fără efort, într-un spațiu online accesibil, ușor de înțeles și gestionat. În plus, garanția că lecțiile sunt bine structurate și predate de profesori pasionați vine la pachet cu încântarea de a-i vedea pe juniori participând activ la conversații și dobândind o înțelegere profundă a limbii engleze.

În fapt, transformarea învățării limbii engleze în distracție este filosofia din spatele acestei școli online, ale cărei baze au fost puse de Max Azarov și de co-fondatorul Dmitry Malin. Înțelegând preocupările părinților, ei și-au dorit ca micuții lor să învețe limba engleză într-un mediu captivant; deci au creat un astfel de loc, iar acum îl fac disponibil miilor de copii de pretutindeni.

„Ne concentrăm pe distracție, conexiuni și predare inovatoare, dar și pe servicii educaționale accesibile, prietenoase cu bugetul', subliniază Max Azarov. „Punem la dispoziție program flexibil, plăți lunare rezonabile, precum și profesori de engleză vorbitori nativi'.

Cadrele didactice, o adevărată sursă de motivație 

O mare parte din această poveste de succes este scrisă de profesori. Ei se angajează să creeze o atmosfera inedită și să aprindă cu adevărat sentimentul de motivație și distracție. Elevii iau parte la discuții distractive, într-un spațiu care extinde oportunitățile de vorbire prin formatul noilor lecții.

„A fost o bucurie să-i văd pe studenții noștri distrându-se și participând activ la conversații, asta în timp ce dobândeau o înțelegere profundă și de lungă durată a limbii engleze', spune Max Azarov. „Ei pun întrebări, își împărtășesc opiniile și dau viață limbajului'.

Prin îmbinarea expertizei cadrelor didactice înalt calificate cu tehnologia de vârf, conceptul nou lansat în România se diferențiază de concurență și obține rate de succes impresionante. Iar feedback-ul studenților reflectă această realitate, media recenziilor fiind de 4,4 din 5, cu 65% dintre cursanți evaluând orele ca fiind excelente.Descoperă și tu bucuria de a învăța limba engleză! Aceste sesiuni de practicare a vorbirii în grup au loc o dată pe săptămână, iar costul lunar este de 169 RON. Partea cea mai bună? Prima lună este gratuită! Află mai multe detalii aici!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Advertorial
Buton