Explicația tristă din spatele imaginii. Un bebeluș spălat în chiuveta unei secții de poliție | FOTO

Imaginile cu un bebeluș simpatic foc aflat în chiuveta unei secții de poliție din West Virginia, SUA, unde era spălat de agenți a iscat numeroase semne de întrebare. În fotografii, copilul le zâmbește polițiștilor, iar aceștia, la rândul lor, sunt tare impresionați de situația micuțului.

Băiețelul de numai un an de zile a fost descoperit de polițiști în timp ce au oprit-o pe mama lui care conducea mașina în stare avansată de ebrietate. Copilul era pe bancheta din spate murdar și plin de vomă.

Citește și:'Sunt cea mai detestată mamă din lume'. Povestea femeii care și-a filmat copilul cu Sindrom Down în mașina de spălat

Fiind impresionați până la lacrimi când au văzut copilul, polițiștii l-au luat cu ei la secție, i-au dat jos hainele murdare și pline de vomă, l-au spălat cu grijă, iar apoi l-au înfășurat într-un prosop și l-au ținut în brațe până când au venit cei de la Protecția Socială să îl ia pe micuț și să îl îmbrace cu haine potrivite.

Citește și: Un român își obligă copilul să bea bere și să fumeze: 'Asta înseamnă să fii bărbat adevărat'| VIDEO

'Am oprit și am arestat o femeie care conducea sub influența alcoolului. Copilașul era pe banchetă din spate într-o stare deloc bună. Era plin de vomă, așa că l-am luat cu noi și l-am spălat la secție. Nu-l puteam lăsa așa', a declarat unul dintre agenții de poliție care părea deja foarte atașat de copil.

Mama lui a fost arestată și acuzată nu numai pentru că era la volan în stare de ebrietate, dar și de faptul că a fost neglijentă și i-a pus în pericol viața copilului.

Până când justiția va decide în cazul mamei, copilașul va rămâne în grija autorităților. Din păcate, pentru faptele ei, mama ar putea ajunge chiar și după gratii, iar copilul la Protecția Socială pentru multă vreme.

Sursa:Bdtonline.com
Foto:
Facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie