Fă-ți copilul fericit cu mașini de colecție!

Cumpără mașini de colecție de la Libertatea și joacă-te cu cel mic! Fă-ți timp pentru copil nu numai să-i asiguri nevoile de bază cum sunt mâncarea sau hainele, ci și petrecând timp de calitate cu el, timp de care să-și aducă aminte cu plăcere atunci când va fi mare. Iată de ce este bine pentru copil să vă jucați împreună!

Jocul are un rol esențial în dezvoltarea copilului, de aceea toți copiii trebuie să se joace și să experimenteze cât mai multe jocuri și jucării. Prin joacă ei învață despre lumea înconjurătoare și-și dezvoltă imaginația. Joaca alături de un partener, fie el copil, sau adult, îl învață să se raporteze și la cei din jur, să țină cont și de ideile și de dorințele celorlalți, nu numai de ale lui. Astfel, învață să socializeze, fără a-și da seama.

Părintele, cel mai bun partener de joacă

Cu copiii de vârsta lui îi este foarte bine, se joacă la fel, interacționează la fel, însă, atunci când alături de el se joacă un părinte, copilul devine și mai fericit. Se simte iubit, apreciat și important când unul dintre părinți îi acordă atenție și se joacă împreună cu el. Astfel, îi crește și gradul de încredere în sine, foarte importantă în formarea unui copil.

Jocul, bun și pentru părinți

Și ție ca părinte joaca îți face bine și te va deconecta de la problemele cotidiene. În plus, vei afla multe despre copilul tău, despre ceea ce-l face fericit, ce-l supără, când și de ce este nervos și cum să corectați tot ce nu pare să fie în regulă în viața lui.

Jocuri de jucat împreună

În funcție de vârsta copilului, poți alege să vă jucați cu cuburile sau cu jocurile de construcție, cu plușuri, cu păpuși sau mașini, cu creta pe asfalt, cu mingea sau cu paletele de badminton. Indiferent de ce joc vă face plăcere, important e că vă distrați și petreceți timp împreună. Amenajarea unui cort în casă este un alt joc foarte distractiv pentru copii, iar tu îl poți ajuta să-și facă cel mai frumos și confortabil cort, unde să petreceți clipe minunate împreună.

Mașini de colecție plac și celor mari, și celor mici 

Mașinile de colecție de jucărie sunt pe placul tuturor, și mici și mari, și băieți, dar și fete. Da, și fete, există momente când lasă păpușile jos și aleg să plimbe pe parchet o mașinuță sau o trăsură de prințesă. Plimbatul mașinuțelor prin casă ori pe-afară, mai ales a celor de mici dimensiuni care pot fi manevrate după bunul plac este un joc cu care s-au distrat și se distrează generații întregi de copii.

Cu ajutorul mașinuțelor puteți inventa joaca de-a adulții care conduc diverse mașini și, chiar dacă nu aveți modele scumpe în realitate, în lumea imaginației se poate orice. Dă startul distracției alături de copilul tău cu frumoasele mașini de colecție de la Libertatea. Completează colecția de mașini ale familiei cu replici oficiale ale modelelor auto emblematice. Sunt reproduceri la scară, de o calitate deosebită. Pe colecții.libertatea găsești de la modelele clasice, până la cele mai actuale mașini sport.

Fă-i un cadou inspirat copilului tău de 1 iunie și cumpără-i mașini de colecție de la Libertatea! E un cadou care poate face istorie în familia voastră!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din 8 - 12 ani