Face des rosu in gat

Am un copil de 1 an si 3 luni, are 15 kg si 90 cm, iar in ultimele 6 luni de zile a avut de 5 ori rosu in gat. Mi se pare foarte des. Tot timpul l-am tratat dar de ce i-a revenit? O data am fost internata 5 zile cu el, i-au facut injectii ampicilina, oxacilina, a facut raze si analize de sange si urina. De celelalte dati i-am dat sirop pentru tuse.

Tusea mult cateodata. I-am dat si antibiotic, Cefaklor, pastilute, dar tot timpul manca si era vioi. Dar ultima data a tusit foarte mult, nu manca aproape deloc si a si vomitat. Doctorii nu mi-au putut explica de ce i-a revenit asa de des, imi spun doar ca are bronsita, rosu in gat, etc si imi fac reteta. Imi fac griji. Ii slabesc imunitatea cu toate aceste medicamente? Ce sa-i dau sa nu-i mai revina aceasta problema? Pot folosi produse naturiste? Si daca da, care?

Intrebare pusa de: Ioana( 21 ani), , Dorohoi

Expertul nostru va raspunde:

Copilul cantareste foarte mult in greutate pentru aceasta varsta si foarte mult in lungime. Trebuie consultat de un medic specialist pediatru pentru evaluare si recomandari.
Ceea ce doriti dvs nu se poate realiza prin intermediul site-ului. Probleme in medicina, si mai ales cele legate de copii, sunt foarte delicate si trebuiesc rezolvate dupa ce copilul este examinat clinic si i se face o anamneza.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul expertului