Fanii lui Dovlecel au motiv de bucurie! Irina Nicolae lansează aplicaÅ£ia de iPad “În Å£ara lui Dovlecel”!

Pe 1 iunie, la ora 13.00, părinÅ£ii ÅŸi copiii sunt aÅŸteptaÅ£i la Pavilionul InternaÅ£ional, standul C3, pentru a asista la evenimentul de lansare a aplicaÅ£iei de iPad ÃŽn Å£ara lui Dovlecel'.
MicuÅ£ii pasionaÅ£i de tehnologie vor putea de acum înainte să descopere universul lui Dovlecel doar printr-o simplă atingere a ecranului iPadului, vor putea admira ilustraÅ£iile realizate de Iulian Pena, vor descoperi animaÅ£ii surprinzătoare.

ÃŽn plus, iPadul le va putea citi singur povestea, atât în limba română, cât ÅŸi în limba engleză. Actori talentaÅ£i au înregistrat în studio povestea lui Dovlecel, ca pentru un veritabil teatru radiofonic, iar varianta în engleză a fost înregistrată de un narator britanic tocmai la Londra.

MicuÅ£ii au astfel ocazia să îÅŸi perfecÅ£ioneze cunoÅŸtinÅ£ele de limba engleză, dar să se ÅŸi bucure de minunăÅ£iile poveÅŸtii scrise de Irina Nicolae.

Este pentru prima dată când se lansează o astfel de aplicaÅ£ie în România. Ea are la bază succesul de care se bucură, încă din 2009 seria cărÅ£ilor cu Dovlecel.
ÃŽn urmă cu trei ani, după ce a cunoscut succesul pe scena muzicală ÅŸi în televiziune, Irina Nicolae a lasat una din cele mai de succes serii de cărÅ£i pentru copii.
Volumul ÃŽn Å£ara lui Dovlecel', care are la bază povestea prichindeilor Maya ÅŸi Marc, a fost urmat de cinci cărÅ£i educative ÅŸi o serie de trei puzzle-uri (Colorează cu Dovlecel', 'Dovlecel te învaÅ£ă să numeri', Dovlecel te învaÅ£ă alfabetul', Dovlecel te învaÅ£ă calendarul naturii', Să învăÅ£ăm formele ÅŸi culorile cu Dovlecel').

Dovlecel, marcă înregistrată a Irinei Nicolae, a devenit un personaj prezent în viata copiilor din România.

Scriitoarea primeÅŸte zilnic emailuri de mulÅ£umire de la părinÅ£ii copiilor, pentru faptul că le-a oferit un ajutor important în educarea micuÅ£ilor, într-o manieră atât de plăcută.  Multi copii din România au pereÅ£ii casei desenaÅ£i cu figura lui Dovlecel sau au avut la aniversări torturi cu fotografia personajului. ÃŽncepând cu 1 iunie 2012, Dovlecel intr acum în lumea digitală. MicuÅ£ii au acum ocazia să urmăreasca povestea, răsfoind pe ecranul iPadului ilustraÅ£iile cărtii, la care s-au adăugat, în premieră, cinci noi pagini.

Foto: PR
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri