Farmaciile City Pharma – prietenii tai de familie!

E vara, e perioada vacantelor si ne dorim sa tinem microbii departe. City Pharma ti-a pregatit o promotie gata de vacanta: in lunile iulie si august, cumparaturile in valoare de 50 RON in farmaciile City Pharma, iti aduc cadou un gel antibacterian de curatare a mainilor.

Si pentru ca in vacanta avem timp mai mult pentru excursii si calatorii, ne-am gandit si la cei mici carora le oferim cadou un rucsacel marca Gify Club', pe care il pot lua cu ei oriunde ii va purta vacanta mare.

Promotia este disponibila la achizitiile in valoare de 100 RON facute de parinti in farmaciile City Pharma, in lunile iulie si august.
Pentru mai multe detalii despre promotiile verii in farmaciile City Pharma vizitati www.citypharma.ro.

Gify in campanie in spitalele de copii
Farmaciile City Pharma au desfasurat in luna iunie un proiect dedicat copiilor internati in spitalele de copii si spitalele cu sectii de pediatrie din Bucuresti.

In cadrul acestui proiect Gify, micuta girafa roz de la City Pharma, a fost personajul principal al unei piese de teatru creata special pentru micutii internati in spitale.

La sfarsitul fiecarei spectacol, cei mici au primit cadouri surpriza de la City Pharma si sponsorii campaniei. Campania s-a desfasurat cu sprijinul unei echipe de tineri actori si a personalului medical.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati