Fata cea mare a Ancăi Serea a decis să devină vegetariană: „M-am temut că va avea deficite de vitamine și minerale”

Una dintre fiicele Ancăi Serea a decis să devină vegetariană. Sara, în vârstă de 13 ani, fata Ancăi din fosta căsnicie cu omul de afaceri Filip Poplingher, iubește foarte mult animalele și a hotărât să nu mai consume produse de origine animale din acest motiv.

Mama Sarei a vorbit despre acest subiect pe blogul ei și spune că îi susține decizia, cu toate că, atunci când a aflat de dorința ei s-a temut pentru sănătatea fetei. Anca Serea a ținut să vorbească despre cazul Sarei pentru a sări în ajutorul părinților care trec printr-o situație similară.

Sarah, micuța mea luptătoare pentru drepturile animalelor, a luat decizia de a deveni vegetariană în urmă cu câțiva ani. M-am îngrijorat inițial, este adevărat, dar apoi i-am fost alături și am susținut-o, în același timp încercând să îi ofer o alimentație echilibrată.

Când Sarah mi-a spus că își dorește să devină vegetariană m-am temut că se poate confruntă cu diverse deficite de vitamine și minerale. Dar, pentru că întotdeauna am respectat deciziile copiilor mei și am crezut în ei, i-am înțeles motivația. Ea iubește tare mult animalele și își dorește să devină medic veterinar și să înființeze un spital pentru animale', a scris Anca Serea, pe pagina sa.

Citește și: Poţi să creşti un bebeluş vegetarian?

Prezentatoarea de televiziune spune că s-a informat temeinic cu privire la acest subiect și a descoperit câteva dintre beneficiile unei diete vegetariene.

Specialiștii subliniază că acest tip de alimentație oferă o mulțime de avantaje, inclusiv un nivel redus al colesterolului, risc scăzut de boală cardiacă și de diabet, nivel redus al tensiunii arteriale și, nu în ultimul rând, o rată mai mică de cancer.

Citește și: Viitoare mamică vegetariană

Am studiat și ce spun specialiștii cu privire la dezvoltarea copiilor care adopta acest tip de alimentație și opinia lor este mai mult decât clară: alimentația vegetariană oferă avantaje nutriționale, iar copiii ajung pe termen lung să se dezvolte la fel că cei care consumă carne, poate chiar să crească mai mult decât ei în înălțime – a adăugat Serea.

Anca Serea (40 de ani) are șase copii: patru cu soțul actual, Adi  Sînă (43 de ani) – Noah , 8 ani; Ava, 6 ani; Moise, 4 ani și Leah, 2 ani și doi din fosta căsnicie cu omul de afaceri Filip Poplingher – David, 19 ani și Sara, 13 ani.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri