Femei si bebelusi, amenintati cu bataia de o alta mama, ce nu suporta alaptarea in public

Lipsa de toleranta in ceea ce priveste alaptarea in public vine cel mai frecvent de la femei care nu au copii sau care au fost obisnuite cu alte perioade, ai crede.

In realitate insa, exista si mame care au proprii lor copii mici si care sunt extrem de ofensate de femeile care isi alapteaza copiii, incat pot merge pana acolo unde apar amenintarile cu bataia la adresa pruncilor lor.

…Muta copilul, ca il lovesc si pe el”

Desi suna strigator la cer, o mama extrem de ofensata de o femeie ce isi alapta copilul, a urcat o postare pe propria pagina de Facebook, care in scurt timp s-a transformat intr-un bumerang.

Carly Clark a ajuns sa ameninte cu bataia mamele si copiii lor, daca vreo femeie mai indrazneste sa alapteze in fata ei si a copiilor ei:

„Nu-mi pare rau – Urmatoarea femeie care incearca sa scoata sanul sa alapteze in fata copiilor mei va avea un ochi vanat. Muta copilul, ca il lovesc si pe el.”

In mod deloc surprinzator, utilizatoarea contului de Facebook a fost asaltata de revolta mamelor, carora nu le venea sa creada ca o alta mama poate gandi intr-un asemenea mod.

Femeia n-a dat insa inapoi, continuand sa jigneasca femeile care alapteaza in fata sa sau a copiilor sai.
Nu doar mamele au avut o parere proasta legata de reactia femeii, ci si angajatorul sau, care s-a distantat de opinia femeii si i-a inchis contractul de munca.

Sursa: fatherly.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Alimentatie