Femeie, înjunghiată de fostul soț după ce și-a protejat copilul cu propriul trup

Caz șocant în Vaslui. O femeie, în vârstă de 34 de ani, a fost bătută și înjunghiată de fostul soț, cu care este în proces de divorț de trei ani. Cuplul are patru copii, cu vârste cuprinse între 9 și 15 ani, care sunt în grija bunicii materne. Femeia locuiește cu un alt bărbat, cu care mai are un copil mic, de un an și jumătate. În 2020, femeia a obținut un ordin de restricție pentru fostul soț, deoarece o amenința cu moartea, atât pe ea cât și pe copii.

În urmă cu cțteva zile, femeia și copilul cel mic au fost atacați de fostul soț, iar ea l-a protejat pe micuț cu corpul, alegându-se cu răni serioase în urma violențelor bărbatului.

Vineri, 10 decembrie, fostul soț s-a întâlnit la magazin cu actualul meu concubin, cu care am un bebe mic de un an și 3 luni. Concubinul meu s-a dus la 7.00 dimineață la magazin, că pleca la muncă, și fostul soț s-a dus spre el cu un cuțit, amenințând că ne omoară, pe mine și pe copii. Atunci concubinul meu nu s-a mai dus la muncă, a venit acasă, a sunat la 112 și a chemat poliția. Au venit polițiștii, i-au luat declarație concubinului, a făcut și reclamație pentru amenințări și cam atât. Sâmbătă, când să plece concubinul meu la muncă, Neculai (n.r. – fostul soț) îl aștepta chiar cu cutter-ul cu care m-a tăiat pe mine în mână și l-a amenințat că ne omoară. Iar a sunat poliția la 112, au venit polițiștii și atât, el a plecat.

Citește și: Neamț: Un bărbat și-a înjunghiat fetițele gemene. Una dintre ele a murit

A plecat și concubinul la muncă, iar în jur de 11.30 fata mea m-a sunat și-a zis disperată ‘Mamă, fugi de acasă că vine tata spre tine și te omoară! Eu n-am putut să fug, am încuiat poarta, copilul meu era dezbrăcat și, când să-i pun o cămășuță pe el, atunci a sărit gardul Neculai și a intrat în casă, dărâmând ușa, pe care am încercat să o țin închisă, dar nu am putut, este mai puternic ca mine! Eu sunasem deja la 112, că l-am văzut când a sărit peste poartă. A rupt ușa, a intrat și mi-a dat o palmă, dar n-am căzut jos. A vrut să mă taie la burtă, zicând că mă omoară și pe mine și pe copil! Auzind asta, am reacționat neașteptat!', a mărturisit femeia, potrivit presei locale.

Femeia a reușit în cele din urmă să scape din mâinile bărbatului agresor și a ajuns la spital cu multiple răni.

Pacientă de 34 de ani, din Zorleni, agresionată, internată la ORL cu plagă tăiată regiunea mastoidiană dreaptă, plagă tăiată olecraniană stânga și traumatism cranio facial', a precizat managerul spitalului bârlădean, Daniela Rusu, potrivit aceleiași surse.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri