Femeie insarcinata in cinci luni, gasita moarta in conditii suspecte

O femeie insarcinata in varsta de 32 de ani, din judetul Bihor, localitatea Cociuba Mare, a murit in conditii suspecte conform Adevarul.ro.

Ramona Petrila era insarcinata in cinci luni. Cand s-a intors de la serviciu sambata seara, s-a intins in pat deoarece nu se simtea bine.
Familia a incercat sa o trezeasca, insa fara succes. Au sunat imediat la salvare, iar in urma apelului doua echipaje SMURD au sosit la fata locului.
Personalul medical a incercat sa resusciteze tanara vreme de o ora, insa in zadar.

Femeia se plansese de dureri

Femeia s-ar fi plans in ziua respectiva de dureri, insa fara a parea o problema grava. In urma necropsiei se va stabili si cauza decesului.

Moartea tinerei a fost un soc pentru cei apropiati, iar multi si-au exprimat regretele si in mediul online:

A plecat dintre noi…Ramona Petrila(David)…Ramo care a lucrat la restaurant la Tinca….nu pot să cred…nu mai am cuvinte…Dumnezeu a avut nevoie de încă un înger…Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag….sincere condoleanţe familiei…!', a scris unul dintre prieteni.

Sunt prea şocată , am crezut că e o glumă proastă dar, din păcate, e adevărat. Dumnezeu să o ierte şi să o aşeze de- a dreapta Lui , iar pe întreaga familie să o mângâie şi să le dea putere să depăşească această pierdere,,,,, nu te vom uita niciodată Ramona!!!', a scris o prietenă.

Citeste mai mult: adev.ro/osi0on


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sarcina