”Fereastra de speranță” pentru mamele de prematuri

Pentru mamele copiilor născuţi prematur, primele luni după naştere sunt cele mai dificile. Viaţa copiilor lor este în mâna cadrelor medicale şi a echipamentelor de specialitate, iar ele nu pot face altceva decât să spere că va fi bine și să aștepte pe holurile maternităţilor. Un gând bun şi un mesaj de susţinere le poate ajuta să capete puterea de a trece peste această perioadă dificilă. Pentru ele, Dorna a creat Fereastra de speranţă, prima fereastră interactivă din România, un spaţiu în care fiecare dintre noi poate trimite mesaje de susţinere mamelor copiilor născuţi prematur.

 

Începând cu luna aprilie a acestui an, în maternitatea Polizu, fereastra care desparte mamele de salonul de terapie intensivă unde se află bebeluşii născuţi prematur a devenit Fereastra de speranţă. Pe această fereastră sunt afișate în timp real mesaje de încurajare pentru mamele de copii prematuri, mesaje ce pot fi trimise de oameni din întreaga țară, printr-o simplă accesare a site-ului www.grijapentrucopii.ro.

 

Această inițiativă este parte a campaniei „Grijă pentru copii', dezvoltată de Dorna împreună cu Organizația Salvaţi Copiii, cu scopul de a îmbunătăți condițiile de îngrijire a    nou-născuților prematur.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri