Fetita de 8 ani, nevoita sa-si faca temele pe strada, in ploaie

O fetita ajunsa pe strada impreuna cu familia, a fost surprinsa in timp ce incerca sa isi faca temele in ploaie, acoperita cu o patura subtire.

Elaine Dolfo, o fetita de numai 8 ani ajunsa pe strada impreuna cu familia, a fost observata in timp ce isi facea temele afara in ploaie, langa o cladire de apartamente, in Filipine.
Alaturi de fetita pot fi vazute sora si mama ei, amandoua dormind langa ea, la ora 7 dimineata.

Copila a ajuns pe strazi impreuna cu familia, dupa ce tatal s-a imbolnavit

Familia a ajuns recent pe strada, dupa ce tatal fetelor s-a imbolnavit si nu a mai putut munci.

In imagini, fetita poate fi vazuta in timp ce se chinuie sa isi faca temele, in timp ce vantul ii sufla foile de caiet si patura cu care fata se fereste de ploaie.

Nici vantul, nici ploaia si nici situatia financiara nu au tinut-o pe Elaine la distanta de scoala, incercand din rasputeri sa iti faca temele cu responsabilitate.

Cand a fost intrebata, fetita a povestit ca vrea sa fie cea mai buna din clasa, pentru a putea sa aiba un loc de munca bun pentru a-si ajuta familia.
Intreaga familie a fost evacuata din casa in care stateau cu chirie, dupa ce tatal nu a mai putut face fata datoriilor.

 

O studenta din SUA a reusit sa ajute familia sa se mute inapoi intr-o casa

O studenta din SUA a vazut imaginile surprinse de un trecator si a deschis o pagina GoFundMe, unde oamenii pot dona pentru a o ajuta pe Elaine si pe membrii familiei sale.

Desi imaginile au fost filmate in Manila, capitala statului Filipine, nivelul de saracie este ridicat si multe dintre familii se zbat sa supravietuiasca.

Fetita de 8 ani, nevoita sa-si faca temele pe strada, in ploaie 2

Elaine si sora ei de 3 ani

Banii obtinuti din donatiile pentru Elaine si familia ei vor fi folositi pentru a se inchiria o casa, a se achizitiona paturi si mobila strict necesara, pentru a li se plati fetelor taxele de scolarizare si pentru cumpararea unei triciclete-taxi, cu care tatal sa isi poata continua munca dupa ce se insanatoseste.

Intre timp, pagina de donatii a adunat deja o parte din banii necesari pentru relocarea familiei intr-un apartament, iar acestia sunt tare recunoscatori pentru gestul oamenilor.

Sursa: thedailynet.com/


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau