Fetițele actriței Sarah Jessica Parker calcă pe urmele mamei lor

Fiecare ieșire din casă a actriței Sarah Jessica Parker împreună cu gemenele Marion and Tabitha este prilej de ședință foto pentru paparazzi. Asta pentru că la numai 3 ani micuțele fashioniste calcă pe urmele mamei lor, celebră în lumea întreagă pentru rolul Carrie Bradshaw din Sex and the City.

 

Deși toată lumea o suspectează pe Sarah că aranjează în cel mai mic detaliu vestimentația gemenelor, actrița a declarat revistei People că micuțele își aleg singure hainele în fiecare zi. 'Nu mă înțeleg cu ele – a spus amuzată actrița – eu doar le furnizez hainele, iar multe dintre lucrurile pe care le poartă sunt de când eram eu mică. Avem o întreagă rutină. Fetele își aleg hainele la ora 3 după-amiaza, după ce și-au făcut somnul de prânz. Noi nu le spunem nimic – doar le anunțăm ce temperatură e afară, și dacă nu aleg haine suficient de groase le spunem trebuie să vă mai puneți un dres sau un pantalon sau ceva care să vă țină de cald. Asta este singura sugestie de care țin cont'.

Deși gemene, Marion și Tabitha fac deja dovada personalităților foarte diferite. Tabitha este mult mai independentă – spune Sarah, mândră de fetițele care îi seamănă din ce în ce mai tare, în alegerile vestimentare, cel puțin – așa cum o dovedește și imaginea suprinsă ieri dimineață pe străzile New York-ului de către paparazzi.

Iată și o galerie cu alte micuțe vedete fashioniste, asortate în mai toate aparițiile publice alături de părinți lor:

Foto: HEPTA

[imagebrowser id=41]

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie