Fii alături de „Doctorița Plușica”, la Disney Junior

Oferind lecții despre igienă, sănătate și compasiune, serialul „Doctorița Plușica” de la Disney Junior o prezintă pe micuța Dottie, în vârstă de 6 ani, care își „tratează” jucăriile de pluș din camera sa. Împreună cu prietenii săi – Dragonel, Oita, Hallie și Chilly, Dottie își bandajează jucăriile și îi ajută să scape de dureri, în timp ce împarte sfaturi utile micilor telespectatori despre îngrijirea celor din jur. Astfel, preșcolarii sunt încurajați să depășească teama de a merge la doctor.

Fiind urmărit de copii împreună cu părinții lor, serialul a creat premisele unui dialog în familie pe tema importanței unei vieți sănătoase și a compasiunii. Animația îi ajută pe copii să scape de frica de doctor pe care atât de mulți dintre ei o au.

Fetița de 6 ani care își vindecă jucăriile de pluș din clinica improvizată în camera sa și visează ca într-o zi să devină medic, ca mama sa, este eroina unuia dintre serialele cu cel mai mare succes de la Disney Junior, din Marea Britanie și S.U.A. Încă de la premieră, serialul „Doctorița Plușica” s-a situat pe primul loc în topul serialelor zilnice pentru copiii cu vârste între 2 și 5 ani.

Serialul a avut rezultate foarte bune în Marea Britanie, devenind de la lansare cel mai de succes serial pentru preșcolari de la Disney Junior. Și totul se datorează fiului celei care a creat serialul, scenarista premiată cu Emmy, Chris Nee.

„În acea perioadă a trebuit să mergem la medic și l-am văzut crispându-se când doctorița a vrut să-i ia tensiunea. L-am întrebat: «Știi ce este un tensiometru, nu-i așa?» Atunci și-a amintit că a văzut unul în serialul Doctorița Plușica și s-a relaxat. A fost exact reacția pe care speram să o aibă.”


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Timp liber