Fii pe fază! Urmează lansarea unui joc de poveste – Regatul lui Enroh!

Călătoria spre Regatul lui Enroh face subiectul unui scenariu de joc de societate fascinant care va fi lansat în curând şi care va cuceri multe inimi de copii, adolescenți, dar şi de adulți! 

Creatorul jocului, un pasionat al jocurile de masa tip board game, din generaţia celor născuţi în anii ‘80, dar şi de basmele româneşti şi incredibila poveste din Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţa fără de moarte', a reuşit să creeze un joc educativ, atractiv şi foarte bine gândit.

Copiii vor avea în curând un joc de poveste!

Jocul se va găsi în două variante diferite în funcţie de vârsta jucătorilor, va putea fi jucat în doi, trei sau patru jucători, va dura între 60 şi 150 de minute şi se va putea achiziţiona atât din magazine specializate cât și de pe internet!

Jocul de bază este pentru adolescenții cu vârsta peste 14 ani și se poate juca în doi. Acesta se va lansa în noiembrie 2021, urmând ca în primăvara 2022 să fie disponibile şi extensiile pentru jocul în patru. Varianta Junior 6+ care se poate juca direct în patru jucători, va fi lansată la începutul anului 2022!

Astfel, copiii cu vârsta peste 6 ani pot petrece câteva ore incredibile, jucând rolul unor personaje de poveste precum Împăratul Verde, Solomonar, Zâna Zânelor, Ileana Cosânzeana sau Făt Frumos. Vor asculta povestea jocului şi vor învăţa regulile pentru a şti cum să îşi gestioneze banii care în joc se numesc Orn şi pot fi de cupru, de argint sau de aur. 

Vor descoperi zonele de joc şi îşi vor alege diverse Castele, vor folosi Cărţile Speciale, vor cumpăra şi vor vinde la bâlci eroi şi vor avea multe provocări în care trebui să îşi folosească imaginaţia şi forţele supranaturale. Iar surprizele nu se opresc aici!

Regatul lui Enroh – un joc de strategie incitant şi educativ!

Atunci când a conceput scenariul şi povestea din spatele jocului, creatorul a acordat atenţie maximă detaliilor şi nu a lăsat nimic la voia întâmplării. Regatul lui Enroh este un joc de masă tip game board care îi va plasa pe copii în lumea minunată a basmelor.

Întrucât este incitant, creează suspans la fiecare zar sau pas şi este bine documentat, Regatul lui Enroh este un joc educativ care îi va ajuta pe copiii să îşi exerseze imaginaţia şi abilităţile şi care va cuceri imediat inimile părinţilor.

Cei mici vor uita cu desăvârşire de laptopuri şi de tablete şi vor fi încântaţi să petreacă timp de calitate în compania prietenilor şi a personajelor de basm. Vor deveni eroi cu forţe supranaturale, vor învăţa să folosească aurul şi să îşi gestioneze forţele şi farmecele, îşi vor căuta iubirea sau tinereţea fără bătrâneţe. Şi, deloc în ultimul rând, vor trăi experienţa unei poveşti în care binele învinge întotdeauna răul!

Un boardgame pentru toate vârstele!

Regatul lui Enroh va fi disponibil în două variante diferite, astfel încât părinţii să poate alege exact varianta potrivită pentru vârsta copilului lor. De îndată ce vor citi scenariul şi vor explica celor mici regulile, vor înţelege că jocul este pentru toate vârstele! Mari şi mici, jucătorii se vor aduna nerăbdători în jurul tablei de joc pentru a participa zar după zar la o poveste fascinantă! 

Descoperă Regatul lui Enroh şi nu pierde lansarea! 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Timp liber