Fiica Andreei Marin a acordat primul interviu! Vezi ce personaj îi place și de ce!

Violeta, fiica Andreei Marin, este un copil fericit. Și nu doar pentru că are părinți de la care are ce să învețe, dar și pentru că se bucură de o viață la care orice fetiță de 5 ani poate să viseze: a fost prințesă într-un pictorial și chiar a acordat un interviu.

Violeta, fiica Andreei Marin, a fost, alături de mama ei, protagonista unui pictorial de senzație, în care joacă rolul unei prințese. De fapt, a intrat în pielea micuței Sofia, cu ocazia lansării serialului de desene animate 'Sofia Întâi', care se va difuza începând cu 11 mai, de la ora 10.00, pe Disney Junior.

Cu acest prilej, cele două fete Marin au acordat un interviu inedit în revista Pro TV Magazin, în care Andreea a pus întrebările, iar Violeta a răspuns.

Astfel, fosta 'Zână' a surprizelor și-a chestionat fiica în legătură cu personajul pe care l-a jucat în ședința foto și pe care îl va vedea la televizor.

'Îţi place Sofia. De ce, mami?', a fost întrebarea adresată de Andreea.
Fetița nu s-a sfiit să dea un răspuns, pe cât de prompt, pe atât de uluitor: ' Îmi place pentru că trăieşte într-un palat şi învaţă în fiecare zi câte ceva, ca la şcoală. E frumoasă şi ştie să mănânce civilizat'.

Andreea: 'Spune-mi două obiceiuri bune pe care le-ai învăţat de la Sofia'.

Violeta: 'Ascultă de părinţi şi nu plescăie la masă'.

Andreea: 'A învăţat să mănânce corect cu furculiţa şi cuţitul?'

Violeta: 'Da'.

Citește mai multe aici


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii