Fiica antrenorului echipei de volei SCM Zalău, ucisă în atacul armat de la școala din Belgrad

În cursul zilei de miercuri, 3 mai, a avut loc un atac armat la școala „Vladislav Ribnikar' din Belgrad, în urma căruia opt elevi și un paznic și-au pierdut viețile, iar alți șase elevi și o profesoară au fost grav răniți.

Cel care a comis masacrul este Kosta Kecmanović, un elev în vârstă de 13 ani.

Fiica antrenorului echipei de volei SCM Zalău, Dragan Kobiljski, se numără printre victimele atacului armat de miercuri. Reprezentanții SCM Zalău au confirmat informația și au transmis condoleanțe antrenorului pe pagina de Facebook a clubului. Fata era colegă de clasă cu atacatorul.

„Echipa și conducerea clubului SCM ZALĂU sunt alături de antrenorul nostru, Dragan Kobiljski, în aceste clipe grele, provocate de trecerea în neființa a fetiței sale la vârsta de doar 13 ani. Sincere condoleanțe, Dragan!'

Dragan Kobiljski a primit vestea la Zalău, de unde a plecat urgent spre Belgrad însoțit de un jucător sârb, Dušan Stojsavljevici, notează hotnews.ro. Antrenorul avea două fiice.

Cum s-a petrecut masacrul armat

Potrivit presei locale, elevul Kostas K. a luat un pistol de 9 mm de la tatăl său și, în drum spre școală, a pregătit cocktail-uri Molotov. La școală a împușcat mai întâi paznicul, apoi a tras asupra elevei de serviciu și s-a dus spre clasa unde se ținea ora de istorie unde a împușcat-o pe profesoară, care este în stare gravă. A urmat o rafală de focuri de armă asupra elevilor din clasă.

Un copil a murit după ce a fost împușcat accidental de fratele său la un picnic

Potrivit poliției sârbe, băiatul a anunțat apoi autoritățile că a comis masacrul și a spus că îl plănuia de o lună. Asupra lui s-a găsit o lista cu elevii pe care dorea să-i ucidă. Copiii uciși aveau vârste cuprinse între 12 și 14 ani, iar gardianul școlii, 51 de ani.

Mama atacatorului a fost arestată după incident, iar tatăl a fost și el reținut. Potrivit prevederilor legale sârbe, băiatul „este considerat iresponsabil din punct de vedere penal, pentru că nu a împlinit vârsta de 14 ani', mai notează sursa amintită anterior.

Foto – Facebook / captură video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri