Filiz Ahmet, cadâna Nigar din serialul «Suleyman Magnificul», intenţionează să ne viziteze ţara

Pe Filiz Ahmet (31 de ani) o puteţi vedea în rolul cadânei Nigar în fiecare luni şi marţi, în serialul Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii', difuzat de Kanal D, de la ora 20.00. Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, actriţa a mărturisit că acest rol i-a adus atât bucurii, dar a şi pus-o în situaţii nu neapărat neplăcute, ci amuzante. Asta pentru că oamenii de pe stradă o ceartă pentru deciziile şi acţiunile personajului său.

Libertatea: În primul sezon, Nigar avea apariţii periodice. Cum te simţi acum, când personajul tău a prins contur?
Filiz Ahmet: Dacă vă amintiţi, încă din primele episoade Nigar a avut o contribuţie importantă în evoluţia lui Hurrem. Cadâna Nigar a fost cea care i-a oferit sfaturi pentru a deveni sultană. Şi Hurrem a reuşit mai mult decât atât, ea devenind singura soţie a lui Suleyman, ceea ce nici una dintre femeile din viaţa sa nu a reuşit. Faptul că acum Nigar e nelipsită din acţiunea serialului mă bucură mult.

Azi, la chioşcuri, găseşti primele două DVD-uri din colecţia «Suleyman Magnificul», Sezonul 1

Cum te descurci cu fanii în afara platoului de filmare?
Mă descurc foarte bine! În primul rând, ţin să le mulţumesc tuturor fanilor serialului, pentru că ne urmăresc. Mulţi dintre ei mă opresc pe stradă şi mă întreabă ce urmează să se întâmple în serial sau ce mai face Paşa Ibrahim (râde). Cu toţii sunt extraordinari!

Dojenită că a stricat căsnicia lui Hatice

Ai avut parte de momente neplăcute din partea fanilor până acum?
Rareori am avut parte de momente neplăcute, însă, atunci când mi s-au întâmplat, m-am amuzat în sinea mea. De pildă, când personajul Nigar s-a îndrăgostit de Paşa Ibrahim, soţul Sultanei Hatice, o doamnă s-a apropiat de mine pe stradă şi m-a dojenit: Cum îi stă unei femei serioase să îi strice căsnicia alteia, mai ales că este ea sora Marelui Sultan? (…) Se cade aşa ceva?'. Contrar aparenţelor, cadâna Nigar se bucură de admiraţia fanilor pentru că ea e devotată, isteaţă, puternică, un personaj-cheie în acţiunea serialului.

Ce ştii despre România?
În primul rând, ştiu că în România serialul e foarte îndrăgit şi fanii noştri cresc de la un episod la altul. Mi-a şoptit mie cineva acest lucru, iar asta mă bucură cum nici nu vă imaginaţi! Mai ştiu că în România există oameni foarte primitori. Anul trecut, o prietenă de-a mea a fost la dumneavoastră în ţară într-o călătorie de afaceri şi s-a declarat impresionată de ospitalitatea românilor.

Ţi-ai dori să ne vizitezi ţara?
Oh, da! Dacă în România avem atât de mulţi fani şi oamenii sunt atât de prietenoşi, atunci negreşit că vreau să vizitez această ţară. Vreau să fac o expediţie în România. Chiar vă rog să îmi sugeraţi câteva locuri pe care să le vizitez!

Cum ai ajuns să faci parte din această producţie?
Prezenţa mea în serial i-o datorez, în primul rând, scenaristei serialului, doamna Meral Okai. Ea a fost cea care a crezut în mine, care m-a cooptat în echipa acestui minunat şi curajos proiect de televiziune. A fost o ocazie unica şi îi voi fi veşnic recunoscătoare acelei care a fost o minunată scenaristă, regizoare şi actriţă, Meral Okai.

Cât de mult te influnţeză în viaţa de zi cu zi rolul pe care îl joci?
Adesea îmi imaginez cum ar fi fost dacă într-adevăr aş fi trăit în acea perioadă realizez că nu aş fi putut rezista. Nigar este un personaj pe cât de ambiţios, inteligent şi dur, pe atât de sensibil şi influenţabil. Ce va pot spune despre relaţia mea cu Nigar: fac foarte bine distincţia între rolul pe care îl interpretez şi viaţa mea privată.

Care sunt diferenţele dintre femeia Filiz Ahmet şi cadâna Nigar?
Există şi asemănări … (râde) Când iubeşte, Filiz o face cu tot sufletul, este discretă cu viaţa personală şi îşi iubeste profesia. Acestea ar fi câteva chestiuni în care Filiz se aseamănă cu personajul Nigar. Diferenţa ar fi ca Filiz nu ar călca „pe cadavre' pentru a-şi atinge un scop, personal sau profesional, aşa cum face, uneori, Nigar.

Care este relaţia dintre tine şi interpretul personajului Ibrahim Paşa în spatele camerelor de filmat?
O relaţie plină de respect şi apreciere şi nici nu are cum sa fie altfel. Okan Yalabik, cel care dă viaţă personajului Ibrahim Paşa', este un om răbdător, amuzant şi foarte conştiincios. Okan are o experienţă vastă, este un actor de la care ai ce învaţa şi, dacă toate acestea sunt însoţite şi de un zâmbet, aşa cum face el, atmosfera devine foarte plăcută. De multe ori ne amuzăm de idila dintre Paşa şi Nigar'.

Transmite un mesaj pentru fanii tăi de aici!
Vă ador şi vă multumesc că ne priviţi! Munca noastră, a întregii echipe, a actorilor, este completă atunci când ea este încununată de aprecierea dumneavoastră, a telespectatorilor noştri fideli. Vă doresc tuturor să vă bucuraţi de armonie şi iubire, să fiţi uniţi, să vă respectaţi principiile şi îmi doresc să rămaneţi alături de noi, de toată echipa serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii'!

 

Citește mai multe aici


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri