Filmul ”Avioane” – de azi în cinematografe!

De astăzi rulează și în cinematografele noastre 'Avioane' ('Planes'). Filmul este un spin-off al celebrei serii 'Cars' , iar realizatorii speră să aibă același succes. Filmul 'Avioane' a costat aproape 50 de milioane de dolari, dar jumătate din investiție a fost recuperată deja în primul weekend de vizionare în Statele Unite (pe 9 august), când s-au strâns din încasări peste 22 de milioane de dolari! În plus, vânzările de obiecte promoționale cu personajele din fimul 'Avioane' le-au mai adus producătorilor alte 50 de milioane de dolari!

Dane Cook îi împumută vocea lui Dusty Crophopper (numit Agrarescu în varianta în limba română), și îi veți mai recunoaște, poate, pe Terri Hatcher ca Dottie, pe John Cleese în personajul Bulldog și pe Julia Dreyfuss sub 'aripile' cochetei Rochelle.PLANES
Varianta dublată în română este și ea foarte reușită și vă veți amuza, cu siguranță, la unele glume cu iz local (pe care nu le dezvăluim, pentru a nu spulbera misterul).

La filmul 'Avioane' se va distra întreaga familie, cu siguranță. Iar în marile magazine găsiți deja penare, ghiozdane și alte accesorii pentru copii cu personajele animate din filmul 'Avioane'. Vizionare plăcută!

Uite ce vedete au fost la premiera americană a filmului 'Avioane' ('Planes')

foto Hepta

[imagebrowser id=140]

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri