Fiul de trei ani al cântărețului Michael Buble a fost diagnosticat cu cancer

Veste cu adevărat tragică pentru cunoscutul și îndrăgitul cântăreț, Michael Buble. El și soția lui au aflat că fiul lor, de numai 3 ani, are cancer. Artistul a făcut anunțul care a șocat pe toată lumea pe pagina lui de Facebook.

„Suntem devastaţi de vestea diagnosticului fiului nostru Noah care este, în prezent, sub tratament în Statele Unite”, au declarat Michael Buble şi soţia sa, fotomodelul Luisana Lopilato.

„Am fost întotdeaua foarte deschişi. Am vorbit în public despre cât de importantă este familia pentru noi şi despre cât de mult ne iubim copiii. Și eu, și Luisana am făcut o pauză în carieră pentru a ne devota total însănătoşirii lui Noah. În acestă perioadă dificilă, rugăm să ne fie respectată intimitatea şi vă rugăm, de asemenea, să vă rugaţi pentru noi”, a mai spus Michaal Buble.

Cântărețul a recunoscut că este dărâmat din cauza acestui diagnostic dar este optimist și nu vrea să-și piardă speranța.

Potrivit presei internaționale, iniţial doctorii l-au diagnosticat pe Noah cu o infecţie virală contagioasă, dar abia apoi au descoperit că e vorba de cancer.

Micuțul Noah a mai avut o luptă grea de dus. Când avea doar un an şi zece luni, a fost spitalizat pentru arsuri, după ce s-a ars cu apă fiartă.

Sursa: mirror.co.uk
Foto; Facebook, Northfoto


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri