Flormar a deschis primul magazin din Romania

In 2009, brandul de cosmetice profesionale Flormar inaugura prima insula intr-un centru comercial din Romania. Gratie politicii de vanzari inovatoare si merchandising-ului ireprosabil, produsele Flormar au inceput sa se numere in scurt timp printre preferintele consumatoarelor de beauty din Romania iar astazi, peste 30 de astfel de insule le inveselesc zilele in cele mai importante orase din tara.

Deschiderea unui magazin monobrand a fost un pas firesc in evolutia brandului, iar luna aprilie a inceput cu mare fast pentru Flormar, care a sarbatorit inaugurarea magazinului cu numarul 100 in lume si totodata primul magazin Flormar din Romania. Magazinul se afla pe galeria centrului comercial Auchan Titan din Bucuresti, exact acolo unde a fost amplasata prima insula Flormar din tara noastra.

Prezent in 82 de tari de pe 5 continente, Flormar este un nume cu experienta in industria frumusetii. Istoria Flormar inceput in 1950 la Milano, ca un brand  specializat pe lacuri de unghii, segment  pe care astazi este lider mondial in volumul de vanzari. In prezent, fabrica ultramoderna se afla la Istanbul,  unde tehnologia de ultima ora face ca Flormar sa poata fi cu succes incadrat in categoria machiajului professional.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri