A fost surprinsa in timp ce-si tara copilul jos, pe strada. Cum s-a scuzat mama

O mama din Marea Britanie a fost surprinsa intr-o ipostaza ce a socat tot internetul. Femeia a fost vazuta tarandu-si copilul pe strazi.

Clipul a aparut pe internet, iar oamenii nu au intarziat sa isi arate dezaprobarea pentru modul in care aceasta mama isi trata copilul.
Cateva zile mai tarziu insa, mama, pana atunci anonima, a iesit in fata si a incercat sa-si explice comportamentul, acuzandu-i totodata pe oameni ca o judeca fara sa stie toate datele problemei.

Mama sustine ca fiul sau tocmai facuse o criza de nervi, cu putin timp inainte ca strainul care s-a decis sa o filmeze sa porneasca camera.
Din pricina faptului ca baiatul sau refuza sa se miste, femeia a considerat ca nu are de ales si a inceput sa-l tarasca.

„Face asa tot timpul… Nu sunt o mama rea”

„Fiul meu are autism, face crize de nervi si se tavaleste pe jos. Ceea ce ma vedeti facand in clipul video e singurul mod in care il mai pot misca.
Face asa tot timpul si nu se mai ridica si nici nu ma lasa sa-l ridic. Se arunca pur si simplu pe jos”, a explicat mama.

Clipul video a devenit viral foarte rapid, multi dintre cei care l-au vazut sustinand ca femeia nu este o mama buna.
Ea s-a simtit jignita cand a fost acuzata ca fiul sau ar fi cazut si, ea pur si simplu ar fi refuzat sa-l ridice, preferand sa-l tarasca.

„Oamenii ma fac sa par o mama rea. Nu sunt o mama rea. Ar trebui sa ma intrebe inainte sa acuze.
Doar doua femei au incercat sa ma abordeze si le-am spus ca are autism in forma severa.
As fi spus oricui ma intreba, insa oamenii au preferat sa se uite urat la mine si sa ma judece, gandind ca el nu e normal. E normal, doar ca are autism”

„Oamenii nu inteleg cat de greu e sa ai un copil autist”

Mama a continuat sa explice ca fiul sau, care a fost diagnosticat cu autism la doar 2 ani, reactioneaza negativ cand este inconjurat de multi oameni.

„Nu pot sa plec cu el foarte des, deoarece are frecvent episoade de genul asta. Oamenii nu inteleg cat de greu e sa ai un copil autist, mai ales cand e atat de puternic.
In trecut m-a mai atacat si m-a pus la pamant, insa nu-si da seama ca ma raneste. La fel se comporta si cu copii de varsta lui. E foarte stresant.
Nu e un copil rau, are autism insa e foarte iubitor.
Trebuie mereu sa il tin in ham pentru ca nu-si da seama de pericole. Imi dau toata silinta si oamenii care ma cunosc stiu ca nu sunt o mama rea.”

Persoana care a surprins imaginile insa, are o alta parere:

„Mergeam pe strada si am vazut cum copilul a cazu. Femeia l-a vazut ca a cazut, insa a continuat sa mearga. Copilul parea sa fie obisnuit cu asta, oamenii din jur erau mai socati ca el.
A mers ceva distanta asa cu el. Ne-a luat pe toti prin surprindere, n-am stiut ce sa facem sau sa zicem”.

 

Sursa articol si imagine: mommypage.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau