Fotocartea – pentru povesti la gura sobei

Amintiri frumoase… primii pasi pe care i-a facut micutul tau, prima lui bicicleta sau primul an la scoala… Sunt momente pe care vrei sa le imortalizezi. Sa le pastrezi pentru vecie. Sa i le povestesti si lui la gura sobei, atunci cand va fi mai mare.

De ce nu renunti la formele clasice de stocare? Cele care se deterioreaza pe zi ce trece. Ai o varianta mult mai buna – fotocartea! O carte personalizata cu fotografii propusa de CEWE. Personalizarea se poate realiza chiar si in trei minute.

Inlantuieste pozele tale preferate intr-o carte. Uita de albumele clasice, fotocartea Cewe este o forma inedita de a-ti pastra amintirile. Fotografiile tale vor fi puse cu adevarat in valoare prin colaje si focusuri pe detalii.

Cum faci sa ai propria fotocarte? Simplu! Intra pe site-ul www.cewe-fotocarte.ro. Descarci softul minune si iti creezi singur fotocartea. Comanda-ti online colectia de amintiri.

Ulterior, o poti primi acasa sau o poti ridica de la cel mai apropiat magazin partener: Auchan, Carrefour, Cora, Diverta, Domo, Emag, Real.

Vestile bune nu se opresc aici! Bucura-te de promotia din perioada 15 octombrie – 31 decembrie 2010. Beneficiezi de o reducere de 30% la comandarea unei fotocarti Cewe. Amintiri placute!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati