Fotografa l-a surprins plangand atunci cand si-a vazut fiul, in sala de nastere. ”Nu de asta plangeam”, a raspuns tatal

Povestea acestui tatic a facut inconjurul lumii dupa ce a fost publicata pe site-ul Love What Matters. Fotografa chemata sa imortalizeze momentul nasterii i-a spus ca l-a surprins cu lacrimi in ochi atunci cand si-a vazut pentru prima data baietelul nou-nascut. 'Nu de asta plangeam', a raspuns tatal.

Barbatul, al carui nume nu a fost facut public, a devenit tata in urma unei sarcini foarte dificile. Timp de peste 285 de zile si-a vazut sotia vomitand zilnic. A fost martorul unei transformari radicale, caci femeia pe care o iubeste a pierdut 15 kilograme in noua luni din cauza unei sarcini toxice. Ea a suferit de hyperemesis gravidarum (sau disgravidie), dar si de preeclampsie. De patru ori a fost internata din cauza deshidratarii.

Barbatul a fost nevoit sa ia masa afara, pe balcon, caci sotia lui nu a suportat mirosul de mancare timp de noua luni. Apoi, cand a venit momentul nasterii, el a fost alaturi de sotia lui, in sala de nasteri si a sustinut-o cat a putut.

Fotografa povesteste:

La final, i-am spus ca l-am surprins plangand de fericire, atunci cand si-a vazut pentru prima data fiul. 'Nu de asta plangeam', mi-a zis el. Uimita fiind, l-am intrebat ce vrea sa spuna. A inceput iar sa planga si mi-a zis: 'Am plans pentru ca, dupa 10 luni de chin, mi-am vazut sotia zambind din nou…'
Barbatii nu trebuie sa uite cat de importanta este empatia. Iar mamicilor care au sarcini dificile si tot gasesc puterea sa zambeasca… va multumesc ca va sacricicati pentru a aduce pe lume o alta viata'

 


Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere