Frumusete – Cum corectezi cele mai grave greseli in machiaj

Probabil ca fiecare dintre noi se recunoaste intr-una dintre urmatoarele ipostaze: ai intarziat la serviciu, tocmai ai definitivat machiajul, iar rimelul ti s-a intins; ai o sedinta la scoala fiului tau, iar parul ti s-a incalcit irecuperabil in perie sau te surprinzi pentru o clipa in oglinda masinii si-ti dai seama ca fardul tau de obraz te-ar plasa foarte bine in arena circului.

Stiu, te simti la fel de frustrata si de neajutorata precum un copil de trei ani. Este un moment in care frumusetea iti este afectata.

Iata cateva solutii rapide pentru acele accidente' care ne prind pe toate cu garda jos, de obicei in cel mai prost moment posibil.

Pete de fard

Pentru a-ti sterge petele de fard de pe fata fara sa refaci tot machiajul, ia un betisor de urechi, inmoaie-l in crema hidratanta si aplica-l peste pata. Apoi, foloseste celalalt capat al betisorului pentru a sterge sau netezi

Fata de clovn

Daca ai aplicat prea mult fard de obraz pudra, treci peste el cu o pensula curata pentru a indeparta excesul. Pentru a atenua fardul de obraz gel sau crema, aplica putina crema hidratanta sau crema hidratanta nuantatoare pe obraji.

Luciu de buze alunecos

Glossul face buzele sa arate pline si sanatoase, insa nu are o putere mare de fixare. Pentru o stralucire de durata, aplica mai intai pe buze un creion de culoare naturala – aceeasi culoare cu cea a buzelor tale – si foloseste o pensula pentru buze pentru a intinde culoarea pe buze. Apoi aplica luciul deasupra.

Ruj care rezista

Rujul tau va rezista pe durata unei zile daca iti pudrezi buzele, aplici rujul, apoi tamponezi excesul cu hartie absorbanta, pana cand culoarea se fixeaza pe buze.

Rimel cu cocoloase

Pune tubul de rimel inchis intr-un pahar cu apa fierbinte (scufunda doar o treime din tub) timp de 1-2 minute. Astfel, rimelul se va inmuia si nu va mai face cocoloase.

Patarea pleoapei inferioare

Rimelul de pe genele inferioare se intinde mai usor decat rimelul de pe cele superioare.
Iata un pont care nu da gres: sterge peria rimelului cu un servetel, tinand-o in pozitie verticala, si misc-o apoi inainte si inapoi, de la colturile interioare ale genelor inferioare spre cele exterioare. Ia un burete subtire, uscat si aplica pudra transparenta cat mai aproape de linia genelor.

Eruptii dupa petrecere

Unor femei li se intampla sa le apara eruptii pe fata dupa o noapte alba' in oras. Bea multa apa toata seara si in timpul zilei, pentru a te mentine hidratata. Asigura-te ca indepartezi machiajul inainte sa te bagi in pat si aplica un produs medicinal profilactic contra acneei in zonele predispuse la eruptii.

 

 

 

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si moda