Frumusete: Ti-ai distrus sprancenele? Acum exista o solutie!

Sprancenele sunt o caracteristica esentiala faciala pentru ca ele incadreaza ochii, elementul cel mai important de prim impact vizual.

 

Functia principala a sprancenelor este de a proteja ochii, prin prevenirea patrunderii in ochi a umezelii (date de transpiratie, ploaie etc.), luminii soarelui sau a obiectelor mici. Ele sunt, de asemenea, importante in facilizarea comunicarii interumane sau in mimica fiecarei persoane. Uneori, forma spancenelor poate sugera o expresie faciala falsa: extremitatea laterala a sprancenei „cazuta” poate mima „supararea”, aspect probabil necorespunzator starii reale a persoanei.

Genele functioneaza asemanator cu mustatile unei pisici sau soarece, in sensul ca sunt sensibile la atingere, oferind astfel un avertisment ca un obiect (cum ar fi o insecta sau o particula de praf) se
afla in apropierea ochiului (care apoi este inchis reflex). Genele nu numai ca protejeaza ochii, ci fac parte, alaturi de alte elemente, din trasaturile definitorii ale feminitatii. Genele lungi, groase, dese sunt un semn omniprezent de frumusete.

Vezi continuarea pe Unica.ro

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si moda