Full Moon Soup Night la Livada cu Visini!

Duminica, 27 iunie, Soup Nights Romania alaturi de asociatia Invictus va invita la „Full Moon Soup Night', un eveniment de strangere de fonduri pentru dotarea cu aparatura moderna a compartimentului de terapie intensiva pentru nou-nascuti de la Spitalul de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu' din Bucuresti.


Ne intalnim intr-o noapte cu luna plina, la ceas de seara (in jurul orei 20:00), pe terasa „Livada cu Visini' de pe strada Grigore Alexandrescu, nr. 77! In bucatarie am pregatit polonicele si sorturile pentru invitatii nostri speciali – bucatarii Adi Hadean si Viorel Copolovici, iar pe terasa fetele de la Demmers Teehaus Academiei ne vor incanta simturile cu licorile fermecate din ceainaria lor.

Adrian Hadean va gati supa crema de gulii si telina cu seminte de dovleac si un gazpacho andaluz – reteta cu vechime despre care ne va da detalii la fata locului, iar Viorel Copolovici ne va deschide gustul pentru calatorii exotice cu supa marocana de naut si crema de legume cu anason.

Ca de obicei, nu e vorba de ceva complicat: ne intalnim intr-un loc prietenos care sa ne permita sa ne plimbam de la o masa la alta, ne luam supa buna, ne simtim bine si stam de vorba, iar la sfarsitul serii plecam acasa stiind ca am contribuit la imbunatatirea conditiilor de investigatie si tratament dintr-un spital pentru copii.

Ii incurajam pe cei care nu vor ajunge la eveniment sa doneze pentru Fundatia Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu in contul RO54RNCB0072049707680001 deschis in lei la Banca Comerciala Romana.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri