Fun in familie

Nu puteti da inca vina pe frig, chiar daca zilele se mai micsoreaza. Profitati de toamna si jucati-va cu ea – cu frunzele, cu castanele, cu ghindele.

Desigur, exista si varianta clasica a iesitului in parc, cand voi stati pe banca si copiii se joaca. Insa acesta nu este timp petrecut cu copiii, ci langa copii. E drept ca noi, adultii avem tot timpul scuza oboselii, a stresului de la birou, a lipsei de energie pentru a ne mai implica in joaca alaturi de copiii nostri. Dar ce uitam este ca distractia in familie, mai ales in aer liber, poate fi extrem de deconectanta.

Florile (sau gradina, daca aveti) sunt o alta sursa de potentiala distractie. Daca aveti gradina, puteti planta, aranja, vopsi ghivece sau pietre pentru decor. Daca nu, puteti realiza un aranjament floral „la liber”. Aveti nevoie de o vaza, cateva fire de flori – de preferinta, diferite ca specie, si nu neaparat foarte scumpe -, un cutit/cleste pentru plante, un vas din ceramica sau sticla in care sa puneti aranjamentul si, din nou, de putina imaginatie.

Lasati-i pe cei mici sa ajute sau, daca sunt deja juniori, chiar sa realizeze ei aranjamentul – cei mici au o viziune cu totul aparte asupra naturii si spatiului. Nu le ingraditi imaginatia! Ajutati-i doar din punct de vedere tehnic.

Citeste continuarea in revista BABY – octombrie.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Revista