Fundația Regina Maria lansează Campania „Din Inimă pentru Viitor”

Fundația Regina Maria lansează Campania „Din Inimă pentru Viitor' pentru a oferi servicii medicale persoanelor defavorizate, care nu beneficiază de serviciile sistemului național de asigurări de sănătate. Fondurile colectate vor finanța cea de-a doua Policlinică Socială din România, ce va fi deschisă la sfârșitul celui de-al doilea trimestru al anului viitor, în București și va oferi, pe lângă servicii medicale gratuite, și servicii sociale menite să ajute la integrarea socială a pacienților săi.

Campania va fi lansată prin intermediului unei gale, intitulată Din Inimă pentru Viitor'. Gazdele evenimentului, care va avea loc la Cercul Militar Național, Sala de Marmură, în data de 16 noiembrie, vor fi doctorul Wargha Enayati și Melania Medeleanu. Ei vor avea alături invitați de marcă, precum Excelența Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania în București, Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății, Prof. Dr. Sorin Oprescu, Primar General al Capitalei, precum și alte personalități și invitați surpriză.

„Gala Din Inimă pentru Viitor este prima Gală pe care o organizez și sunt încântat de un sprijin atât de important venit din partea colegilor de business, care s-au alăturat acestei inițiative cu toată încrederea încă de la început. Singurul țel pe care îl am este să servesc pentru semenii mei.' declară doctorul Wargha Enayati, Președintele Fundației Regina Maria.

Acest eveniment este punctul central al campaniei de strângere de fonduri pentru deschiderea celei de-a doua Policlinici Sociale, prin implicarea mediului de business şi a societăţii civile în eforturile susținute de Fundație pentru a oferi asistenţă medicală de calitate celor care au cea mai mare nevoie.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri