Gabriela Firea, dezvăluiri sincere despre fertilizarea in vitro

Prezenta la deschiderea unei clinici de fertilizare in vitro, Gabriela Firea, actualul primar al Bucurestiului, a recunoscut că a născut al doilea copil prin această metodă de reproducere asistată.

Gabriela Firea a recunoscut ca dupa ce s-a casatorit cu Florentin Pandele si-a dorit foarte mult sa-i ofere acestuia un copil. Insa acesta intarzia sa apara, asa ca cei doi au decis sa apeleze la fertilizarea in vitro, asa cum i-au sfatuit specialistii.

'Am trei copii, iar ce-l de-al doilea născut, băiețelul de 4 ani și jumătate, s-a născut în această clinică. Pentru mine nu a fost nici un motiv de jenă, de rușine de a ascunde acest subiect. Am realizat că sunt multe femei care ascund faptul că urmează un tratament de fertilitate, cărora le este teamă de implicațiile unui astfel de tratament pentru organismul lor sau pentru viața copiilor. David Petru, băiețelul meu este un copil normal, chiar foarte năzdrăvan', a povestit Firea, ciatata de Libertatea.ro.

Decizia Gabrielei Firea pare una ciudata, avand in vedere ca este o femeie credincioasa si ca Biserica interzice tehnicile de reproducere umana asistata. De altfel, primarul a povestit ca in ziua in care a mers la clinica pentru fertilizare a auzit batand clopotele de la o biserica din apropiere si a considerat ca acesta e un semn rau.

'Nu am renunțat pentru că am considerat că cea mai importantă menire a unei femei pe acest pământ, dacă îi este îngăduit de către Dumnezeu, este să fie mama măcar o dată în viață. Eu am reușit de trei ori. Iar motivul pentru care nu am fugit în acea zi din clinică este că în sala de intervenții era o icoană a Maicii Domnului și m-am dat seamă că numai prin o îmbinare a cuceririlor științei și prin puterea rugăciunii, minunile se adeveresc și sunt aici, în fața noastră', a declarat Gabriela Firea.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse