Gala Premiilor Femeia Anului 2010 – transmisie live

Miercuri, 23 februarie, incepand de la ora 20.00, urmariti online in direct Gala Premiilor „Femeia anului 2010” pe www.avantaje.ro!

Gala Premiilor Femeia Anului 2010 – transmisie liveAjunsa la cea de a XIII-a editie, Gala Premiilor „Femeia anului” va aduce in fata dumneavoastra pe cele mai merituoase femei – celebre sau nu – care s-au distins de-a lungul anului 2010 in domeniile:

  • Implicare si Responsabilitate Sociala;
  • Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii;
  • Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului;
  • Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare;
  • Initiativa in Ajutorarea Semenilor.

Organizat de revista Avantaje, acest eveniment graviteaza in jurul valorilor precum responsabilitate sociala, civism, caritate, implicare, daruire, profesionalism si succes pe termen lung. In acelasi spirit, evenimentul de anul acesta va fi centrat pe conceptul de respect pentru femei – respect pentru valorile feminitatii si pentru tot ceea ce femeia aduce umanitatii.

Avantaje sustine Campania Respectului pentru Femei.

Campania Respectului pentru Femei, initiata de AVON impotriva violentei domestice din Romania, are drept scop prevenirea violentei impotriva femeilor, prin educarea publicului si prin sustinerea proiectelor sociale care combat acest fenomen.

Urmariti online transmisia live a decernarii premiilor „Femeia Anului 2010” miercuri, 23 februarie 2011, incepand de la ora 20.00, pe www.avantaje.ro.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Stiri